2777
2789
عنوان

تاحالا ربع سکه اینا خریدین

189 بازدید | 16 پست

داداشم موتورشو فروخته 28 تومن اینا پول داره فعلا لازم نداره من میگم سکه بخره خوب خریدنش؟طرح قدیم جدید نداره ؟فاکتورخرید بایدبگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زیاد میخرم رفتم‌دوتا خریدم 

ربع بهتره و تمام سکه 

میتونی طلای شکسته بدون اجرت هم بخری 

محرم هستش طلا اومده پایین بخره بهتره  البته لا اقل ۶ ماه نگه داره  چون هی بالا پایین میشه

من ازنصف راه میخرم یک آقای خیلی با ایمان و با انصاف پیدا کردم خدا خیرش بده ۵ سال هست از اون میخرم اگه هم خواستم بفروشم به اون میفروشمو باهاش مشورت هم‌میکنم چندروز پیش بهش زنگ زدم‌گفتم طلا بخرم یا سکه  گفت اگه نگه میداری طلای بدون اجرت بیا ببر  ولی اگه میخوای سرمایه گزاری کنی بیا سکه ببر 

من ازنصف راه میخرم یک آقای خیلی با ایمان و با انصاف پیدا کردم خدا خیرش بده ۵ سال هست از اون میخرم اگ ...

من تبریز نیستم ازشهرخودمون فردا بریم یه سکه ربع بخریم ازاین پلمپ ها؟