2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بلاتکلیفی مشکلت چیه

عدم امنیت تو زندگیم بخاطر خیانتش و اینکه هیچی به نامم نیست و اگه تکرار کنه بدون هیچی باید برم تو خیابون بمونم ، ازینور تلاش میکنم به درامد برسم ازونورم شش ساله دلم بچه میخواس ولی حالا با کلی سختی قیدشو زدم ، همه چی پیچیده تو هم 

من عزیزترین و مهربون ترین کسمو تازه از دست دادمو نمیدونم چجوری باید خودمو آروم کنم

خدا رحمتش کنه عزیزم... منم چند ماه پیش داغ سنگینی تجربه کردم و خانوادمو از پا انداخت این داغ ، خدا به همه صبر بده

خدا رحمتش کنه عزیزم... منم چند ماه پیش داغ سنگینی تجربه کردم و خانوادمو از پا انداخت این داغ ، خدا ب ...

چیکار کنم باید

هیچ تجربه ای نداشتم تا الان 

چطور اروم شم؟

دختری باموهای فرفری💜👩🏻‍🦱 

چطور درستش میکنی؟به منم یاد بده

گوشیم تا سی ثانیه دیگه خاموش میشه بذار بزنم تو شارژ اگه خواستی درخواست بده بعد بیام حرف بزنیم

خداحافظ نینی سایت و نینی سایتی ها...           

چیکار کنم بایدهیچ تجربه ای نداشتم تا الان چطور اروم شم؟

فقط هر موقع دلتنگ شدی گریه کن ، عکسشو فیلمشو نگاه کن و اشک بریز ، اجازه بده این غم آروم آروم از دلت بره بیرون ، عجله نکن برای اروم شدن ، شاید دوماه الی دوسال زمان ببره تا بتونی آروم بشی پس عجله نکن ،اگه عزیزانی داری که با اونا همدردی گاهی وقتا برو پیششون و این غم رو باهم تقسیم کنید و بزار این همدردی کمکت کنه

دیسک کمر ممنون عزیزم و شوهرم خیلی اذیته فقط لحظه شماری می‌کنه زود برم خونه

خداکنه زود خوب شی گلم... منکه میرم خونه ی بابام شوهرم اصن ابراز دلتنگی نمیکنه حتی اصرار میکنه بیشتر از یه ماه بمونم،قدر همسرتو بدون