2777
2789
عنوان

کسی هست اهل بندر گناوه باشه

311 بازدید | 38 پست

یه همکار میخوام.کارش اینکه چیزایی مثل چای ساز ،همزن و.... بخره از طریق تیباکس برام بفرسته.هیچ پولی به بعنوان سرمایه هم نمیذاره.

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

خب اینو برو از ترب فروشگاه هارو سرچ کن، از واتساپ پیام بده وشرایط بگو، فروشگاه زیاده هااا احتمالا ازین طریق پیداکنی،، مغازه دار زیاده

ماهم همینجوری وسایل خونه رو از گناوه میگیریم

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با خود مغازه دارا هماهنگ کنی قابل اعتمادتر هست تا سایت

کاربری قطع دسترسی شد ~ درست یادمه یک شب بود ؛ یه چشم اشک یه چشم خون ، دم رَفتنت نفسم رفت ... همه حرفام به دلم موند ...                        

گناوه ایم 😑😅

عاقا گلفروشی مصنوعی منظورمه کجاها میتونم پیدا کنم 

یه دونه قبلا تو بازار  پیش پاساژ ابی اینا بود اون خیلی لاکچری بود دیگه انگار جمع کرده

میخوام نرده ازین برگ دارا بگیرم 

پیدا نمیکنم اصن 

شما جایی بلدی؟

کاربری قطع دسترسی شد ~ درست یادمه یک شب بود ؛ یه چشم اشک یه چشم خون ، دم رَفتنت نفسم رفت ... همه حرفام به دلم موند ...                        

فک نکنم راستکی باشه وگرنه توی نی نی سایت آخه

😂گناوه ایم زرنگه به نی نی سایت اعتماد نمیکنه😅