2821
2789
عنوان

دارم منفجر میشم😡😡😡😡😠

601 بازدید | 29 پست

صبح رفتیم خرید واسه عید،تهران

خواهرشوهر گرامی گفتن منم میام باهاتون کار دارم اونجا،اونجا ازتون جدا میشم خودم برمیگردم،😠

توراه گفت کی برمیگردین منم با شما هماهنگ میکنم بیام،😒اصلا هم مزاحمتون نمیشم

بعد ساعت ۱۱رسیدیم،ساعت ۱ونیم زنگ زد کجایید؟من کارم تموم شده

شوهرم گفت ناهار خوردی گفت نه😏

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

حالا داریم تو این شلوغی دنبال رستوران میگردیم

به شوهرم گفتم ی ساندویچ بگیر دیدم داره میره سمت رستوران تو ۱۵خرداد

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گفتم چرا حرص بخورم

ی برگ سفارش دادم

خواهر شوهره هم گفت منم برگ

شوهرم جوجه خورد

۱۵۰دادیم اومدیم

حالا فقط زبون میریزه داداش جان الهی بمیرم خسته شدی😒

شوهرم فهمید ناراحتم هیچی نخریدم

گفت دوباره میارمت

جالب اینجاس خواهرشو اصلا به رو خودش نمیورد مزاحم شده

الان دقیقا واسه چی منفجر میشی عزیزم. حالا یک بار اومده...از این ببعد صد ها بار برید خوش بگذرونین تنهایی ان شاالله

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

شوهرم فهمید ناراحتم هیچی نخریدم گفت دوباره میارمت جالب اینجاس خواهرشو اصلا به رو خودش نمیورد مزاحم ...

خب خریدتو میکردی چیکار به خواهر شوهر داشتی؟

قراره به همه آرزوهام برسم😍😍😍

همه اینا به کنار

الان اومدیم خونمون(خونه مامانم بودم)

دیدم برا ظهر نهار درست کرده جاری و برادر شوهر صدا کرده😲

تو ی ساختمونیم

بعد الان شوهرمن خسته کوفته اومده داره براشون کله پاچه تمیز میکنه😩

خب خریدتو میکردی چیکار به خواهر شوهر داشتی؟

حرصم میگیره ازینکه پارسال دانشگاهش تهران بده هفته ای ۳بار این راهو میرفته

الان جلو ما میگه میترسم تنها