2777
2789
عنوان

اینجا وکیل هست بیا

93 بازدید | 21 پست

سلام وکالت نامه دارم از ملکی اما طرف سند بهم نمیده چکار باید بکنم؟

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کارشناسی حقوق دارم

خب باید چکار کنم 

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
خب مگه نگفتی وکیل ؟

اره 

گفتی کارشناس حقوقم 

گفتم شاید چیزی بدونی

یه اظهارنامه براش بفرستید بعدش الزامش رو بگیرید (الزام به تنظیم سند رسمی اگر منظورتون این هست که قول ...

فقط وکالت نامه محکمی دارم دیگه هیچی ندارم

برا اظهار نامه بابد کجا برم؟چی بگم چه مدرکی ببرم؟

یه اظهارنامه براش بفرستید بعدش الزامش رو بگیرید (الزام به تنظیم سند رسمی اگر منظورتون این هست که قول ...

سند بهم نمیده برم دنبال کارهام امروز تو ثبت اسناد گفت باید سند باشه

خب آره دیگه فرق وکیل با کارشناس حقوق فقط یه آزمون هستشحالا سوالت رو‌ بپرس اگه تونستم کمکی میکنم

سوالام پرسیدم جواب بده

فقط وکالت نامه محکمی دارم دیگه هیچی ندارمبرا اظهار نامه بابد کجا برم؟چی بگم چه مدرکی ببرم؟

برید ثنا ثبت کنید (خدمات قضایی) و یک اظهارنامه مبنی بر الزام به انجام تعهد و تنظیم سند براش بفرستید بعدش به صورت حقوقی طرح دعوی کنید

هرچند همون وکالت‌نامه کفایت میکنه و توی ثبت میتونید خودتون کار رو انجام بدید چون وکالت دارید