پریزاد_99 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 3405 عنوان اینجا وکیل هست بیا 93 بازدید | 21 پست سلام وکالت نامه دارم از ملکی اما طرف سند بهم نمیده چکار باید بکنم؟ 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤ 1404/04/17 | 15:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریزاد_99 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 3405 من کارشناسی حقوق دارم خب باید چکار کنم 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
logan_0274 عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 3020 خب باید چکار کنم خب مگه نگفتی وکیل ؟ مربی باشگاه بدنسازی
پریزاد_99 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 3405 خب مگه نگفتی وکیل ؟ اره گفتی کارشناس حقوقم گفتم شاید چیزی بدونی 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
مهری_متولد_مهر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 8135 یه اظهارنامه براش بفرستید بعدش الزامش رو بگیرید (الزام به تنظیم سند رسمی اگر منظورتون این هست که قولنامه و مبایعه نامه دارید ولی سند نمیزنه)
logan_0274 عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 3020 اره گفتی کارشناس حقوقم گفتم شاید چیزی بدونی خب آره دیگه فرق وکیل با کارشناس حقوق فقط یه آزمون هستشحالا سوالت رو بپرس اگه تونستم کمکی میکنم مربی باشگاه بدنسازی
logan_0274 عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 3020 اره گفتی کارشناس حقوقم گفتم شاید چیزی بدونی خب آره دیگه فرق وکیل با کارشناس حقوق فقط یه آزمون هستشحالا سوالت رو بپرس اگه تونستم کمکی میکنم مربی باشگاه بدنسازی
پریزاد_99 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 3405 یه اظهارنامه براش بفرستید بعدش الزامش رو بگیرید (الزام به تنظیم سند رسمی اگر منظورتون این هست که قول ... فقط وکالت نامه محکمی دارم دیگه هیچی ندارمبرا اظهار نامه بابد کجا برم؟چی بگم چه مدرکی ببرم؟ 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
پریزاد_99 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 3405 یه اظهارنامه براش بفرستید بعدش الزامش رو بگیرید (الزام به تنظیم سند رسمی اگر منظورتون این هست که قول ... سند بهم نمیده برم دنبال کارهام امروز تو ثبت اسناد گفت باید سند باشه 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
پریزاد_99 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 3405 خب آره دیگه فرق وکیل با کارشناس حقوق فقط یه آزمون هستشحالا سوالت رو بپرس اگه تونستم کمکی میکنم سوالام پرسیدم جواب بده 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
rezaaa32 عضویت: 1404/04/08 تعداد پست: 97 الزام بزنه ؟ خودش وکالتنامه داره . الزام به چی ؟ نمی دونم چرا همه اصرار بر دخالت در حرفه وکالت دارن خدا رحم کنه
مهری_متولد_مهر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 8135 فقط وکالت نامه محکمی دارم دیگه هیچی ندارمبرا اظهار نامه بابد کجا برم؟چی بگم چه مدرکی ببرم؟ برید ثنا ثبت کنید (خدمات قضایی) و یک اظهارنامه مبنی بر الزام به انجام تعهد و تنظیم سند براش بفرستید بعدش به صورت حقوقی طرح دعوی کنیدهرچند همون وکالتنامه کفایت میکنه و توی ثبت میتونید خودتون کار رو انجام بدید چون وکالت دارید