2777
2789

همسایمون یه زن تنهای ۶۵ سالس

یه سگ کوچیک داره مدام گویا میره تو اتاق و روی فرش جیش‌ و پیپی میکنه

چون همش داره میگه دیگه نری تو اتاق جیشکنی ها نری ها دیگه من باهات قهرم 

اعصاب ادمو خورد می کنه نمیکنه سگش رو ببره اموزش بذه 

یه جا که به سگ آموزش میدن پیدا کن و بهش معرفی کن هم ایشون خلاص میشه هم شما 

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه جا که به سگ آموزش میدن پیدا کن و بهش معرفی کن هم ایشون خلاص میشه هم شما

میدونم نزدیکمون هست سر کوچمونه هزینه داره خب

میگه من فقط ۱۰ تومن پول دارم در ماه ۳ تومنش برای این سگ و غذاشه خب بقیه کارهاش خرج داره خب

بهش تذکر بده بگو صداتون خیلی بلنده بعدشم کسی که پت داره با ید روزی چند بار ببرتش پارک اونجا سگش جیش ...

فکر نکنم همه پت رو ببرن پارک اینجوری شب تا صبح باید پارک بمونی 

میدونم نزدیکمون هست سر کوچمونه هزینه داره خبمیگه من فقط ۱۰ تومن پول دارم در ماه ۳ تومنش برای این سگ ...

خب پس بگو مادر من شما که شرایط نگهداریشو ندارید واگذار کنید به جاش گربه بگیرید که دردسرش کمتره. گربه بو و صدا نداره و از همون اول میدونه باید بره تو خاک دستشویی کنه. بگو اینجوری اون طفل معصوم هم اذیت میشه که بلد نیست و هی کار خرابی میکنه و دعوا میشه

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
فکر نکنم همه پت رو ببرن پارک اینجوری شب تا صبح باید پارک بمونی

سگی که تربیت شده باشه پارس میکنه به سمت در که یعنی دستشویی دارم صاحبشم میبرتش پارکی حیاطی جایی 

کلا سگ داشتن خیلی مسئولیت داره این خانم که حصله نداره نباید قبول میکرد

سگی که تربیت شده باشه پارس میکنه به سمت در که یعنی دستشویی دارم صاحبشم میبرتش پارکی حیاطی جایی کلا س ...

اره بنده خدا نه حال و حوصله داره نه پولشو داره چون هزینه داره مثلا یه بار این غذا براش میخره یه بار یکی دیگه تشویقی براش میخره همش اینطوری میگذرونه