یه جا که به سگ آموزش میدن پیدا کن و بهش معرفی کن هم ایشون خلاص میشه هم شما
انگلیسیها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم نمیشناسد ! منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه... «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار میآورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
میدونم نزدیکمون هست سر کوچمونه هزینه داره خبمیگه من فقط ۱۰ تومن پول دارم در ماه ۳ تومنش برای این سگ ...
خب پس بگو مادر من شما که شرایط نگهداریشو ندارید واگذار کنید به جاش گربه بگیرید که دردسرش کمتره. گربه بو و صدا نداره و از همون اول میدونه باید بره تو خاک دستشویی کنه. بگو اینجوری اون طفل معصوم هم اذیت میشه که بلد نیست و هی کار خرابی میکنه و دعوا میشه
انگلیسیها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم نمیشناسد ! منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه... «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار میآورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !