2777
2789

بچم از دایی شانس نیاورده چند روز از خونه مادرشوهر گفتم دورشم بیام خونه مادرم خیر سرم اینجام دوتا داداشام با چرت گفتناشون و زخم زبون زدناشون اذیت میکنن. داداش کوچیکه که انگار از پسرم متنفره میبنش هی فحشش میده میگه اه این سیا سوخته اومد یا هی میگه گشنه گدا و ازاین حرفا پسرمم بحث میکنه و بهم فحش میدن آخرشم بچم کتک میخوره خیلیم بد میزنه اون یکی داداشمم رو بچه اسم گذاشته تا میبینش میگه مشکی پسرمم حرص میخوره یا هی میگه بابات گشنس هیچوقت نمیتونه یه ماشین یا موتور بگیره یا نمیتونه خونه بگیره براتون اصلا عقلشون نمیرسه نباید این حرفا رو به بچه بگن. طفلک خواهرزادم که یتیمه و اینجا زندگی میکنه و مجبوره تحمل کنه. بخدا آدم اینجا روانی میشه

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بی تربیتن مامان و بابات چرا هیچ کاری نمیکنن؟

اصلا از بچگی هچ محبتی بینمون نبوده همه ازهم دوریم و غریبه. بابام که صبح میره شب میاد خسته میخوابه مامانمم حریف نمیشه

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

ازش دفاع کن بعدم چرا میری که تحقیر بشی

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

بزار بگن آخرش که ازدواج میکنن بچه دار میشن یکیم هست به بچه اونا بگه

یکیشون متاهله و یه پسر داره اما من میبینمش از این کارا نمیکنم