نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی میگن موقع ارث و میراث خواهر و برادر رو میشه شناخت
و درسته
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
درسته احترام ها که از بین بره حرمت که شکسته بشه روابط دیگه مثل قبل نمیشه چند سال پیش پدرم و عموم سر قضیه ای(ارث و میراث نبود) دعوای بدی باهم کردند و به هم توهین کردند دیگه مثل قبل نشدن باهم الان خیلی سرد سلام و علیک دارن اصلا بیشتر صحبت نمیکنن
من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣
کلا رابطه خواهر و برادرها و ذاتشون تو جریان ارث مشخص میشه.
من پرونده داشتم،برادر با زانو می کوبید تو شکم خواهر باردارش.
دیدم برادر با شوکر اون برادرش رو انداخت رو زمین.
دیدم مادر ادعای مهریه کرد و مهریش رو از بچه هاش دریافت کرد
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
اره متاسفانه ، خاله های من الکی با مامانم لج کردن الان دیگه مثل قبل نیستن حتی با یکیشون کلا حرف نمیزنیم اینم بگم واقعاااا الکی بود دعواشون چون ارث و میراث زیادیم نبود فقط یه خونه بود که باید فروش میرفت تا تقسیم بشه همین