2777
2789
عنوان

ارث و میراث

183 بازدید | 30 پست

سلام.پدرم فوت شدن.امکانش هست برادرم که وضعش خوبه،سهم ارث منو بخره تا منو همسرم بتونیم برای خودمون خونه بگیریم؟مدتهاست سرایداریم و دیگه خسته شدیم.مادرم هم تو همون خونه خودش بمونه.

از خود برادرت باید بپرسی خب که آیا حاضر به خرید هست یا نه

انحصار وراثت میکنین و سهم هر کی مشخص مبشه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خود برادرت باید بپرسی خب که آیا حاضر به خرید هست یا نهانحصار وراثت میکنین و سهم هر کی مشخص مبشه

بله حاضر به فروش هست.البته میگهفعلا پول ندارم.میخواستم بدونن از نظر قانونی مشکلی نیست؟

بله حاضر به فروش هست.البته میگهفعلا پول ندارم.میخواستم بدونن از نظر قانونی مشکلی نیست؟

اگه خونه داره و خونتون سند داره

انحصار وراثتو از دادگاه بگیرین

و مالیاتشم پرداخت کنین

با سند متوفی یه بار میشه انتقال داد

برین دفترخونه به برادرتون با سند پدرتون بدون تقسیم به برادرتون انتقال بدین

و اگر مادرتون درقید حیاط به استثنا ثمنیه میخوره

نه بهش وکالت میدید شما

ولی پول رو به نرخ همون روز بگیرید که به نامش می زنین

بعد هم سهم فعلا از ارث پدری هست ..... یادتون باشه که بعدا از مادرت هم سهم کمی دارید

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

برادرم میگه نمیخوام سر پیری مادرمون آواره بشه.در صورتی که من گفتم سهم منو بخره.مادرمون همونجا زندگی ...

اگر به نام‌ مادرت هست چطور بخره

اگر ارث پدری بود موقع تقسیم می‌فروختی بهش.

الان چطوری آخه