2777
2789
عنوان

مامانم ساده س خیلی خیلی

195 بازدید | 7 پست

چیکار کنم با این مامان ابرو دختراشو میبره بین دختراش فرق میذارع دیگه خسته شدم از دستش

به بعضی مامانا نگاه میکنم میبینم چقد سیاست داره زرنگه حالم بد میشه میگم کاش مامان منم اونجوری بود

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد

منم خیلی حسرت میخورم اما چ میشه کرد

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرت رو نمیشه کاری کرد ولی خودت رو جوری تغییر بده که کمتر اذیت بشی. مادرشوهر منم اینطوره ساده اس و زیاد صحبت میکنه این دو کنار هم خیلی اذیت کننده اس. 

من نمیگذارم کوچکترین و ساده ترین مسائل زندگیم رو متوجه بشه‌. بچه هاش هم همینطور. هر حرفی هم جلوش نمیزنیم. 

مامان منم سادست ولی عشقه 🤍🥲خیلی عجیبه اصلا پیغمبریه برای خودش ،نمیدونم چطور توصیف کنمذره ای بدی تو ...

ای جونم 😍😍مادر بزرگ پدری منم اینطور بود یعنی عشق خالص مهر خالص من ازش هیچ بدی ندیدم.