بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بعد از تست آموزشی وقتی ی مبحث رو خوندی دفعه های بعدی باید تست پوششی بزنی با این تفاوت که کتاب دیگه کنارت باز نیست و پاسخنامه هم باز نیست تست میزنی ۱۰ تا ۱۰ تا یا هر چند تا دوست داشتی بعد میری پاسخنامه رو میبینی و متن خوانی میکنی
@mansuri_moshavereاگر میخای ثبت نام کنی به این ایدی پیام بده البته من سه ماه بیشتر بر نداشتم چطور بو ...
یکی از مشاورام خیلی وقتمو میگرفت همش درمورد چیزایی میگفت که مربوط ب خانواده اش و خودش بود سوالای عجیبی که هیچ ربطی به درس نداشتن در نهایت هم متوجه شدم دلیل رفتار شو 😐🥴
یکی از مشاورام خیلی وقتمو میگرفت همش درمورد چیزایی میگفت که مربوط ب خانواده اش و خودش بود سوالای عج ...
عی وای میفهمم خیلی بده
ولی این مشاورم اصلا اینطوری نبود البته این که فرستادم برات یک نفر نیست یه مجموعه هست به نام راینو که خودشون بهت یه مشاور رو میدن و دیگه برنامه ریزی و …. با اون هست