2777
2789
عنوان

ماکارونی گذاشتن جلوی مهمون خیلی زشته نه

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 47 پست

اولا مهمون ناخونده جایی میره توقع پذیرایی اونم شام انچنانی نباید داشته باشه ، کار اون دختر عمه که غلط بود هیچ، متلک گفتنش هم واقعا زشت بود ، باید به بچه هم یاد بدن سر میز از غذای کسی ایراد نگیره ، این از ایشون ، ولی حرف شما هم جالب نبود ، اون از بیشعوری اونطوری حرف زد شما که قد اون نباید خودتونو پایین بیارین 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

من معتقدم با هرکسی باید مثل خودش برخورد کرد

وقتی میاد میشینه سر سفره شما نون نمک میخوره و توهین میکنه بسیار آدم بی ادب و بی نزاکتیه

اصلا گیریم شما گیاه خوار نبودی و ب دلیل گرونی سویا استفاده کردی، باید تحقیر کنه؟ 

خوب جوابشو دادی 

برا شوهرتم متاسفم ک حرف زشت دخترعمشو ندید میگیره ولی حرف شمارو کرده پیرن عثمان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این داستانت واقعی بود؟ خودت و دختر عمه شوهرت هر دو رفتارتون سمی هست، البته اول اون نباید سرزده میومد ...

من میگم اینایی ک خودشون گوشت نمی خورن همسرشونم مثل اینا میشه ؟؟؟؟

بعد خودخواهیه ب مهمان بگی من ک گوشت نمیخورم شما سویا بخورین

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

برمیگرده به خیلی چیزا مثلا صمیمیت بینتون چقدر با هم راحتین فردا جایی حرف واسه طرف درنیارن یا مثلا فرهنگ اون خانواده(ولی در کل وقتی مهمون سرزده میاد توقع شو بهتره که بیاره پایین تر اینجوری هم میزبان هم مهمون اون شب راحتتره)

خوب گفتی

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

بنظرمن رفتار مهمونت خوب نبود اصلا ولی شما هم خیلی بد جواب دادید ازون بدتر کردید..شوهرمن بود جنگ بپا میکرد ازحرفی که زدید

میخای بدونی چه جور آدمی هستی ،نگاه به دوستات کن به ادمایی که باهاشون میگردی. ببین کین ..ببین انسانیت دارن.؟.بوی خدا ازشون میاد؟ ..امام زمانی ان؟.ببین ازوقتی باهاشون بودی چقد به خدا نزدیک تر شدی..اگه همه ی اینا رد شدن بدون تا اینجا راهتو اشتباه اومدی..تادیر نشده برگرد......

حرفت ک اره به هرکی بگی بهش بر میخوره ولی کار اونام زشت بوده بی دعوت شام جایی رفتن و از غذای میزبان ایراد گرفتن 😁

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

من میگم اینایی ک خودشون گوشت نمی خورن همسرشونم مثل اینا میشه ؟؟؟؟بعد خودخواهیه ب مهمان بگی من ک گوشت ...

نه همسر من گیاهخوار نیست

غذاهارو هم همیشه جدا میپزم

مهمونم که میاد همسرم غذا از بیرون سفارش میده

می‌شد با لبخند جواب داد اخه ما تصمیم گرفتیم گیاه خوار شیم 😂همون اول تاپیک خواستم بگم گیاه خوار اون ...

خب منم همینو گفتم دیگه

که اون برگشت با تمسخر جواب داد