2777
2789

با این تصویر واقعا نی نی سایتش کردن

ن‍‌ه اخ‍‌ل‍‌اق دارم 🙂ن‍‌ه ح‍‌وص‍‌ل‍‌ه 🙃 ن‍‌ه اع‍‌ص‍‌اب 🤕 ک‍‌ل‍‌ا ک‍‌ن‍‌س‍‌ل‍‌م!☹       پس بازی نکنید با اعصاب نداشتم🙂🙂🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجبوری پروفایل بزاری تا حالا کی جوابگو بودن که این بار دومشون باشه !!

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

ریپلای چی؟

ولی من مطمئنم کارما وجود داره اون موقعی که بعدمدت ها عشق ورزیدن تو روم وایسادی و گفتی نمیخوامت فقط خدا می‌دونه چی ها کشیدم ولی غرورم اجازه نداد جلوت یه قطره اشک هم بریزم چه شب های که من از درد دلتنگی تو نخوابیدم چه روز هوایی که به خاطرت تو روی خانوادم ایستادم من به کارما اعتقاد دارم و می‌دونم یه روزی همین دردی که من کشیدم رو میکشی و اون موقع است که منو درکم می‌کنی حواستون به رفتارتون باشه ، آینده نزدیکه 

من حس میکنم کاربرا با خودشون دارن تو آینه حرف میزنن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

کسایی که عکس ندارن اینطور شده

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

سایت شده گروه سرود😂

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

آخه پروفایل قشنگی هم نذاشتن

بدترین کاربرا از نظر من: میخوان نظرشون رو هرطور شده قالب کنن- درمورد چیزی که اینجا به کسی مربوط نیس تاپیک میزنن اونایی که میخوان پز بدن مثل تاپیک میزنه ما چهارتا ماشین داریم - کسی که برای پربازدید شدن دروغ میگه و دنبال بازدیده

😂😂

فکر میکتم یه عالمه دختر بچه ۱۰ ساله دور هم هستیم😂

ن‍‌ه اخ‍‌ل‍‌اق دارم 🙂ن‍‌ه ح‍‌وص‍‌ل‍‌ه 🙃 ن‍‌ه اع‍‌ص‍‌اب 🤕 ک‍‌ل‍‌ا ک‍‌ن‍‌س‍‌ل‍‌م!☹       پس بازی نکنید با اعصاب نداشتم🙂🙂🙂