2777
2789
عنوان

خانومایی که خودشون بلدن حال دلشونو خوب کنن و عاشق خودشونن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 57 پست
خب عزیزم مجبور نیستم که هرروز همه رو انجام بدم توی روزهای هفته تقسیمشون میکنم مثلا اگر هرروز خیاطی ک ...

عالی هستی تو😍

کلی نکته از حرفات گرفتم🙏

مرسی ک وقت گذاشتی و از دانسته هات گفتی🌹

وصل شدن اصلی اونی نیست که اکثرا فکر میکنن وصلن و با خدان نه یه دفعه که اتفاق بیفته انگار تازه شناخت ...

میدونم عزیزم

بعضیا بهش میگن خدا، بعضیا میگن کائنات، بعضیا میگن طبیعت

هرکسی یجوری انرژیش رو بالا میبره

من خودم خیلی خوب در مورد این چیزا میدونم

مرسی از پیامتون😁❤️

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارمم کاملا آنلاینه فقط یه کار نیست و از چند کار کسبه درآمد میکنم که هرکدوم خیلی مفصله ولی تایمه زیا ...

میشه بپرسم شغل های انلاینتون چیه؟

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
وصل شدن اصلی اونی نیست که اکثرا فکر میکنن وصلن و با خدان نه یه دفعه که اتفاق بیفته انگار تازه شناخت ...

عزیزم این مطالبی که میگی رو از کجا میشه منم دنبال کنم؟

دوست دارم بیشتر بدونم 

میشه بپرسم شغل های انلاینتون چیه؟

من ادیتورم و کارم تیزرهای تبلیغاتی و ادیت فیلم‌های مختلفه..تولید محتوا هم جز یکی از کارهامه....(گاهی خیلی کم ممکنه برای بعضی از آشناها یا اطرافیان چندتا کاره تبلیغاتی هم اوکی کنم ولی این کار محدوده و دوستانه‌ست)

برای ادیت معمولا پروژه‌های بزرگ رو برمیدارم که زمانه تحویلیه بیشتری هم دارن و درآمدش هم به طبع بالاست...فقط هم با یه شرکت یا حتی یک لابراتوار کار نمیکنم مشتریام زیادن چون خیلی ساله توی این کار هستم

نمایندگی دارم و کارهای مشتریام رو آنلاین انجام میدم

کاره ارز رو به تازگی ینی چیزی حدوده سه الی چهار ساله انجام میدم ولی چون آدمه ریسک پذیری نیستم خیلی روی این قضیه تکیه نمیکنم...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
من ادیتورم و کارم تیزرهای تبلیغاتی و ادیت فیلم‌های مختلفه..تولید محتوا هم جز یکی از کارهامه....(گاهی ...

خنده دارش اینه رشته تحصیلیم هیچ ربطی به این کارها نداره :))))

من مشاوره خانواده خوندم...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
من ادیتورم و کارم تیزرهای تبلیغاتی و ادیت فیلم‌های مختلفه..تولید محتوا هم جز یکی از کارهامه....(گاهی ...

چقدرم عالی

موفق باشی عزیزم❤️

خنده دارش اینه رشته تحصیلیم هیچ ربطی به این کارها نداره :))))من مشاوره خانواده خوندم...

اکثر ما دهه هفتادیا همینیم😁

اکثر ما دهه هفتادیا همینیم😁

متاسفانه ویروسیه که از دهه‌های قبل انتقال پیدا کرده...