2777
2789

من دارم رو خودم کار می کنم که از هیچ کس حتی همسرم انتظار محبت نداشته باشم 

می خوام از این ب بعد خودم به خودم عشق بدم

حالم با خودم خوب باشه

بشم یه زن قوی و شاد و پر از شور زندگی..

خانومای قوی بگن که چیکارا می کنن برا حال دلشون

و چجوری و با انجام چه کارایی به خودشون حس ارزشمندی و عشق می دن

پیشاپیش مرسی ازتون😘😘😘

حالت بد بود برو بیرون مخصوصا خرید 

نذار کسی ناراحتت کنه

حتی اگه ازت بزرگتر بود به بهانه احترام نذار هر حرفی بزنه 

به خودت برس روتین داشته باش 

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو♥🌛 (یه دختر ۱۹ ساله با یه دختر خوشگل کوچولو:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید عادت های جدید بسازی، ما برای کارهایی کهتا الان اجام میدادیم تمرین داشتیم، پس باید کارهای جدید رو انجام بدی و تمرین کنی تا جایگزین قبلیا بشه

باید با خودت دوست باشی، دوست خودت، همونجوری که برای یه دوست صمیمی دلداری میدی، توجه میکنی، میگی درست میشه،  میگی حرص نخور، باید توی موقعیتهای مختلف هم با خودت اینطوری رفتار کنی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

اینا روان شناسی زرد هست عزیزم 

من خیلی ساله تو این چیرام بجای اینکه حالم بهتر بشه روز به روز افسرده تر شدم 

انسان محدوده تو نمیتونی از خود محدودت یا یک انسان محدود دیگه انرژی بگیری 

نامحدود فقط خداست انرژیتو از خدا بگیر بهش وصل شو تا از هرچیز و هرکسی بی نیاز بشی

من متن های انگیزشی میخونم خیلی روم تاثیر داره و حالمو بهتر میکنه توهم امتحان کن

این یکم موقتیه، باید تغییر ایجاد کرد

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
حالت بد بود برو بیرون مخصوصا خرید نذار کسی ناراحتت کنهحتی اگه ازت بزرگتر بود به بهانه احترام نذار هر ...

مرسی ازت مهربون

راجع روتین و به خود رسیدن شما چیکارا می کنی واسه خودت؟😘

اینا روان شناسی زرد هست عزیزم من خیلی ساله تو این چیرام بجای اینکه حالم بهتر بشه روز به روز افسرده ت ...

این موضوعی که شما گفتی هم شعاره

دقیقا چطوری به خدا وصل شد؟ 

در ارتباط با ادما چطور برخورد کرد؟

حرفتون درست نیست

مهارت یاد بگیر

تمیز و مرتب باش

بوی خوب بده

اروم غذا بخور

خیلی صحبت نکن

برقص یا باشگاه برو.

کتاب بخون

در مسائل شخصی دیگران دخالت نکنید

اگه کسی در مسائل شما دخالت کرد بگید ممنون خودم حلش میکنم.

از کلمات با بارمثبت استفاده کنید.

اروم صحبت کنید

بهداشت رو رعایت کنید

روی مینیمال زندگی کردن تمرین کنید. و به وسایل دلبسته نشید.

اینا کمترین هزینه رو داره برای اینکه حال خودتون رو خوب کنید.

تازه با کلاسم میشید😁

پر از خیال🙂‍↔️
شروع کردم به کتاب خوندن و شنیدن پادکست های مفیدبه ظاهرم می رسم و اهمیت می دمدیگه چیکارا کنم؟

ورزش، تغذیه خوب ، خواب منظم ، لباس خوب پوشیدن ، عطر، استفاده از دستکش موقع ظرف شستن

دوش گرفتن روزانه 

تلاش برای پیشرفت مالی

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

من علاقمندی‌های خودمو دنبال میکنم یه تایمی واسه کارهای هنریم دارم ..یه تایمی واسه یادگیری زبان...کتاب زیاد میخونم اطلاعاتمو بالا میبرم درس میخونم و درآمد هم دارم البته توی خونه... بزرگترین آرامشم اون لحظه‌اییه که عصر یه لیوان چایی میریزمو از نفس کشیدن توی خونه‌ی خوشگلم لذت میبرم...بگم بهت من همیشه تنهام شوهرم زیاد کار میکنه رابطه خوبی داریم ولی خب تنهاییام خیلی زیاده واسه همین چون دلم نمیخواد خانمه غرغرویی بشم زمانمو تنظیم کردمو خیلی کارهای مختلفی انجام میدم...بماند رسیدگی به جوجه‌هام من بچه ندارم پت دارم...عاشقه آشپزی هستم انواعه ترشی و مربا و هرچی فکرشو کنی هم درست میکنم...خیاطی میکنم و با کلاسه آنلاین یاد گرفتمو واقعا برام لذت بخشه که توی خونه کارهای دستیه خودمو ببینم...خلاصه من اینجوری روزگارمو میگذرونم 

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..