2777
2789
عنوان

درمان جوش سفید🤍⬜

106 بازدید | 20 پست

جوش سفید خیلی راحت درمان میشه...برعکس جوش قرمز

کافیه یکم ادویه غذاتون رو بیشتر کنید..میره

نمک قبل و بعد غذا بخورید...میره

آب قبل و بعد غذا تا یک و نیم ساعت نخورید

آب بین غذا همچنین

آب یخ همچنین

ماست و هندونه تشدیدش میکنن

سلامت باشید🌹

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

تشدید میکنه یعنی چی؟

. . . توزندگی‌من‌غم‌حامله‌بود‌خوشبختی‌پریود  . . .                      آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا درخواست دوستی ندین،حتما بایدمادروپدرگرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تشدید میکنه یعنی چی؟

یعنی بزرگ تر میشن

بیشتر میشن

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

آب یخ و اب بین غذا جوش میاره؟

. . . توزندگی‌من‌غم‌حامله‌بود‌خوشبختی‌پریود  . . .                      آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا درخواست دوستی ندین،حتما بایدمادروپدرگرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

یعنی بزرگ تر میشنبیشتر میشن

وای من عاشقم هندونم واقعا بزرگ تر میکنه؟

یه جوش رو گونه ام زده خیلی بزرگ میشه یعنی واقعا برای هتدونه ماست ؟

خیار هم بزرگ میکنه؟

آب یخ و اب بین غذا جوش میاره؟

ازین سفیدا بله

برا اون کسی که جوش زده اینا بدترش میکنن

اما کسایی که سنشون بالاست فرق میکنه

ولی هرکسی آب یخ و آب بین غذا رو ترک کنه، ده صفر از بقیه جلوتره توی سلامتی

وای من عاشقم هندونم واقعا بزرگ تر میکنه؟یه جوش رو گونه ام زده خیلی بزرگ میشه یعنی واقعا برای هتدونه ...

بله منم هندونه دوست دارم اما نمیخورم...هم جوش میزنین هم نفخ شدید و مشکلات معده

اگه خیلی هوس کنم هندونه بخورم بعدش حتما نمک یا عسل یا خرما میخورم...

بله خیار هم مثل هندونس تقریبا

ازین سفیدا بلهبرا اون کسی که جوش زده اینا بدترش میکنناما کسایی که سنشون بالاست فرق میکنهولی هرکسی آب ...

من برای رژیمم دکتر بهم گفت بین غذات اب بخور 

من برای رژیمم دکتر بهم گفت بین غذات اب بخور

رژیم لاغری؟😐😐

رژیم لاغری؟😐😐

بله

بله

عجبببببببببب

اصلا همین باعث چاقی شکمی میشه

اصلا این شکما توی مردم از کجا اومده؟ از همین آب بین غذاست

اگر آب بین غذا لاغر کننده بود الان همه باید لاغر میبودیم

اشتباه میگن

اینجور ک متوجه شدم از حرفات جوش سفید برای طبع سردیه؟

آفرین دقیقا😃