2777
2789
عنوان

دو روزه نخوابیدم

80 بازدید | 10 پست

حالم خوب نیست از یه ور درس و مدرسه و مسابقه از یه ور دیگه احساسات که داره زیاد میشه و من نمیتونم جلوش رو بگیرم 

من واقعا میخوام درس بخونم و نمیذارم کسی مانعم بشه ولی این چند روزیه داره کل افکارم رو مال خودش میکنه میدونم آدم خوبی نیست ولی چیکار کنم گیر افتادم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اون اومد سمت من ولی من میدوم اون آدم درستی نیست ولی نمیدونم چرا هنوز درگیرشم

عه 

وقتی آدم درستی نیس اصلا نباید درگیرش باشی

چون مثل باتلاق میمونه.

خودتو بکش بیرون 

بیشتر درونش غرق نشو 

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

به خودت بگو بعد از کنکورم بهش فکر میکنم، اول باید درسم رو بخونم تا هدفام برسم 

درضمن این احساسات و افکار اغلب بخاطر هورمون ها هستش و جدیش نگیر و سعی کن رها کنی. بعد از یه مدت فراموشش میکنی و دیگه برات اهمیتی نداره👍🏻

میتونی خودت رو سرگرم کنی یا حالا ورزش یا یه سر بری طبیعت یا با خانواده وقت بگذرونی تا ذهنت باز بشه! و برای خودت هدف مشخص تعیین کن

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

به خودت بگو بعد از کنکورم بهش فکر میکنم، اول باید درسم رو بخونم تا هدفام برسم درضمن این احساسات و اف ...

اره آنقدر سرم شلوغه ولی من امروز باید ساعت 7 میرفتم مدرسه با این اذن که حرف زدم کل شب رو بیدار بودم و الان رسیدم خونه و داخل مدرسه کلا بهش فکر میکردم

اره آنقدر سرم شلوغه ولی من امروز باید ساعت 7 میرفتم مدرسه با این اذن که حرف زدم کل شب رو بیدار بودم ...

😐😐 

ببین اگر ازش عکس داری یا صفحه چت دارس یا شمارش رو داری همرو پاک و بلاک کن .

و می تونی کتاب هم بخونی تا حواست پرت بشه 

من خودم وقتی زیاد فکر میکنم در حالی که کار دارم یه قانون هست ، قانون ۵ ثانیه(۳ ثانیه هم میشه) اگر خواستی به چیزی که حواست رو پرت میکنه فکر کنی  بگو:  ۵ ۴ ۳ ۲ ۱ پاشو برو سراغ کارت! 

و برو اونکار رو انجام بده و دیگه فکر نکن

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..