2777
2789
عنوان

از زندگیتون راضی هستین⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 55 پست
دوست داری بگی که بایت چیا شاکری؟

اره بابت سلامتیم، بابت دندون هام، اینکه میتونم غذا بخورم، سقف بالا دارم، بابت اب و برق و گاز، بابت امکاناتی که تو زندگیم هست، ماشینم، مواقع شلوغی مترو اتوبوس، بابت شجاعتی که توی زندگیم بخرج دادم که مدیون خدام این جسارتو

بابت شغلی که دارم، بابت فرصت هایی که خدا بهم سر راهم قرارداده و بابت آمادگی که بهم داده تا از اون فرصتا استفاده کنم، بخاطر اطرافیانم و دوستانم، بابت مبل هایی که داریم، بابت سلامتی ریه هام

من دفتر پر کردم از نعمت هایی ک خدا داده بهم، بابت تک تکشون جدا گونه شاکرم، یه طوماره این لیست شکرگذاریام

حتی بابت اشتباهاتمم شاکرم 

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

من تا الان به هر چیزی که می‌خواستم رسیدم،موقعیت شغلی خوب، همسر خوب،زندگی خوب و..نتیجه زحمات و تلاش‌ه ...

خداروشکر ولی ازدواج دست خود آدم نیست که😔 

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا الان به هر چیزی که می‌خواستم رسیدم،موقعیت شغلی خوب، همسر خوب،زندگی خوب و..نتیجه زحمات و تلاش‌ه ...

خداروشکر ولی ازدواج دست خود آدم نیست که😔 

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بله راضیم...خیلی پستی و بلندی داشت...اما تهش همون شد که می خوام.

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

بله عزیزم دقیقا همین چیزایی ک الان دارم و میخواستم

مثلا میگفتم من تو سن ۲۴ سالگی چندسال ازدواج کردم با اونی ک میخوام و تولیدی و بوتیک دارم و کار ناخن کاری هم انجام میدم ک دقیقا الان همه این اتفاقا افتاد و خداروشکر خیلی خوشبختم

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

عزیزممم دیروز به فکرت بودم خوبییی

فدااات 

چند وقتی هست سایت نیومدم 

خیلی درگیر بودم 

شما خوبی؟ ردیفی؟ 

ایشالا هر کجا هستی سالم و سرحال باشی

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️