2777
2789
عنوان

سه ماهه که

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 44 پست
تخم شوید دارم حتما میخورم.بله چشم

نظر دوستمون محترمه 

اما باید بدونی اول بری هورمون ها چک بشن بعد اینا رو بخوری 

ی مثال کوچیک 

شما استرس داری»استرس باعث بالارفتن پرولاکتین میشه»پرولاکتین بالا اضافه وزن و عدم پریود میاره»پریود نمیشی»رازیانه دم می‌کنی میخوری»پرولاکتین بیشتر بالا می‌ره(رازیانه پرولاکتین رو زیاد می‌کنه)»حساسیت سینه ات و دل دردت بیشتر میشه»هنوز پریود نشدی!

دارو گیاهی ها هم باید تحت نظر پزشکش مصرف بشه

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا کنه نباشه تنبلی.میدونید چرا تنبلی تخمدان میگیره ادم؟یعنی دلیلش چیه که این بیماری رو گرفتم؟

دلیلش همون استرس میشه و قند و شیرینی اینا

سعی کن شیرینیجات و فست فود حذف کنی

رژیم و ورزش

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

نظر دوستمون محترمه اما باید بدونی اول بری هورمون ها چک بشن بعد اینا رو بخوری ی مثال کوچیک شما استرس ...

درست میگید  باید برم دکتر..

متاسفانه ۱۰ روز دیگه هم کنکور دارم  و هم درد دارم و بی حالم  هم وقت نیمکنم برم دکتر 

ولی احتمالا فردا برم..چون بقیه روز هام رو هم از دست میدم.

بله مجردم ممنونم. البته مامانمم گفتن فقط سونو هست معاینه نمیکنن

معمولا تنبلی تخمدان هم از علائم بالینی و هم از طریق سونو روز سوم پریود تشخیص داده میشه 

آزمایش های هورمونی هم اگه روز سوم پریود باشه دقیقتره

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

درست میگید باید برم دکتر..متاسفانه ۱۰ روز دیگه هم کنکور دارم و هم درد دارم و بی حالم هم وقت نیمکن ...

پس بنظرم دکتر رو بیخیال شو!دارو بده روز کنکور پریود باشی خوبه؟

مگه اینکه بری دارو بگیری بعد کنکور مصرف کنی 

هر روز بعد صبحانه یدونه ب کمپلکس بخور(قرص)

شارژ میشی

پس بنظرم دکتر رو بیخیال شو!دارو بده روز کنکور پریود باشی خوبه؟مگه اینکه بری دارو بگیری بعد کنکور مصر ...

من روز کنکور اردیبهشت هم وسط ریاضی پریود شدم.

خداروشکر آخرش بود دیگ.

ولی شما درست میگید حتما اینکار رو میکنم.خیلی بده وسط جلسه پریود شدن

من روز کنکور اردیبهشت هم وسط ریاضی پریود شدم.خداروشکر آخرش بود دیگ.ولی شما درست میگید حتما اینکار رو ...

الهی بچمممم