2777
2789
عنوان

بنظرت آدمی چرا به هیچی قانع نیست

32 بازدید | 3 پست

یه زمانی آرزو داشتم برم سرکار فقط درحد رفع نیازهای شخصیم پول داشته باشم خدا بعدچند وقت دری به روم باز کرد رفتم تو یه مجموعه برند و معتبر شهرمون شدم کمک حسابدار که ازخوشحالی نمیدونستم چیکار کنم بعد یه مدت شدم حسابدار اصلی وبعد از دوسال هم شدم مدیرداخلی مجموعه با ۷۰تا پرسنل و سرپرست که زیردستم کار میکردن ولی من قانع نبودم و هنوز بالاتر میخواستم رفتم آزمون دادم و قبول شدم الان فقط جواب مصاحبه مونده که بدونم نهایی شدم یانه ولیییی بازم قانع نیستم نمیدونم چمه وچی از این دنیا میخوام😭

یادمه یه زمانی آرزوم بود که باشوهرم ازدواج کنم باکلی سختی بهم رسیدیم والان سرخونه زندگی خودمم ولی همش باخودم میگم خب الان که چی؟؟ته اینهمه سختی چی بود؟الان با دوستی چه فرقی داره😭😭

واقعا دارم دیوانه میشممم میترسم خدا نعمت هایی که بهم داده رو ازم بگیره بخاطر قدر ندونستهام ولی دست خودم هم نیست

آفرین به پیشرفتت اکثرن همینجورن شما باید سعی کنی از داشته هات لذت ببری و برای بهتر کردنشم تلاشتو بکنی از مسیر لذت ببری چون اینجوری تهشم ۸۰ سالت میشه میبینی داری آرزوهای خیلیا رو زندگی میکنی ولی هیچی از عمرت نفهمیدی و خوشحالم نیستی زیاد از حد ذهنتو روی بالا و بالاتر رفتن نزار به چیزای ساده و دم دستی هم فکر کن و لذت ببر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه همین مدلین، مجرد بودم خیلی سختی کشیدم میگفتم خدایا ازدواج کنم یه خونه و یه ماشین داشته باشه و یه زندگی آروم و پول هم به اندازه ای ک نخواییم جلو کسی دست دراز کنیم،، دقیق همون طور شد حالا شب و روز ندارم ک چرا پول نداریم خونمون تعمیر کنیم، با اینکه خونمون بزرگ و سه خوابه من راضی نیستم، روزای اول ماشینمون نیسان بود میگفتم میشه یه سواری داشته باشیم، پارس خریدیم حالا میگم کاش پول داشتیم ماشین بهتر میخریدیم