2777
2789
عنوان

میخوام نامزدیمو بهم بزنم ولی نمی‌دونم چجوری

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخلاقای دیگش چیه

سختگیره گفتم قبلا ب خاطر چند کیلو اضافه وزن که تو نامزدی اضافه کردم از بس ایراد میگرفت اعتماد بنفسم کلا از بین رفت الان با ورزش و رژیم برگشتم مثل قبل هربار که میخوایم غذا بخوریم به من میگه حواست باشه همه چیو زهرم میکنه

شما ماشاالله عاقل و بالغ هستید و حتماً به سنی رسیدید که تصمیم به ازدواج گرفتید پس اولین پیشنهاد گفت و گو هست  ازشون دعوت می‌کنید  دو نفره در محیط باز 

صحبت میکنید میگید که قرار بوده دوران شناخت طی کنیم

تا از اخلاقیات همدیگه مطلع بشیم که فردا روز زیر یک سقف رفتیم بتونیم در صلح و سازش و آرامش زندگی کنیم 

یک سری ملاک ها من دارم یک سری شما 

یک سری خط قرمز ها من و یک سری شما 

وقتی نبایدهای ذهن من شما درگیرش هستید حتی اگر حتم بدید که کنار میذارید هم  برای من پذیرشش سخت هست من زندگی که با وعده و عید و قول قرار پوچ بخواد شروع بشه را نمی‌خوام 

و...

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
خیلی به من سخت میگیره بخاطر یکم اضافه وزن شاید ۵کیلو همش ایراد میگرفت الان تقریبا مثل قبل شدم با رژی ...

مشروبش که اشتباهه...ولی حس میکنم مشکلاته دیگه‌ای هم داره به عنوانه مثال اگر یه بار بهت میگفت فلانی وزنت رو پایین بیار و مراقب سلامته خودت باش و بعدش که دید وزنت پایین اومده کلی برات ذوق میکرد و بهت تبریک میگفت اوکی بود منطقی بود..

ولی اینکه تو انقد تلاش کردی وزنت که زیاد هم بالا نبوده رو تنظیم کردی ولی دوباره بهت میگه حواست باشه‌ها بارها و بارها هم بهت میگه این ینی یه آدمه ایرادگیر و احتمالا کنترل‌گره که بعدها قراره سره هرچیزی پوست از سرت بکنه و دائما برچسب‌های مختلف بهت بزنه و به مرور باعث بشه تو خودت رو خوب و کافی و دوس داشتنی و زیبا ندونی و عزت نفس و اعتمادبنفست کاملا از بین بره... و مطمنم همچین آدمی اگر بهش بگی فلان کارت اشتباهه باهات لج میکنه و بیشتر انجامش میده که مثلا اقتدارش رو حفظ کنه به تو اجازه نمیده در موردش نظر بدی ولی خودش رو مجاز میدونه که در مورده هرچیزه تو نظر بده واسه تست هم شده بهش بگو مشروب رو کنار بزار اگر ندیدی لج کرد و بیشترش کرد....این آدم برای ازدواج هنوز آمادگی نداره...زندگیه شاد و سالمی رو نمیتونی در کنارش تجربه کنی...باید پیر بشی تا شاید اون درست بشه...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
اخه من یکبارم قبلا جدا شدم میترسم حرف دربیاد واسم

حرف باده هواست به فکره جوونی خودت باش 

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
وای همون مشروب هرشب هرشب واقعا دهنش بوی بدی میگیره هرموقع میخوره

عزیزم منم میدونم مشروب خیلی خیلی بده من فقط گفتم بخاطر یه مشروب میخوای زندگیتو بهم بریزی؟ که اون یکی کاربر مسخره کرد

من فکر کردم تفریحی بعضی روزا بعضی مراسما میخوره ولی اگه هرشب کارش اینه بهتره تموم کنی