2777
2789

مثل نوتیفی که پایین صفحه میاد 

یا تغییر پروف کاربران بدون عکس که واقعا زیباست!

ولی ای کاش چیزایی مثل حذف تاپیک و... اضافه کنید 

وقتی توانشو دارید این واقعا توهین به کاربراست که هیچ اهمیتی نمی دید!

من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا!

دقیقاااا

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حذف تاپیک اضافه بشه کلا مچل یه مشت بچه یا یه مشت دیوانه میشیم 

صبح یه چیز میگن بعد حذف میکنن شب یه چیز میگن 

باز بعضی تاپیکا باعث میشن طرف کمتر خالی ببنده 

ولی کاش سرعت حذف خودشون رو بالا ببرن ..‌ یکماه طول میکشه تا یه تاپیک رو حذف کنن 

یا نی نی یارها زیاد بشن ... الان یه نفره که طرف فحاشی میکنه اونم خوابه اصلا رسیدگی نمیکنه 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .