2777
2789
عنوان

چیکار کنم حالم خوب بشه

53 بازدید | 6 پست

خیلی حوصلم سر رفته کسی هم نیست باهاش رفت وامد کنم گاهی وقتا حتی حوصله ندارم ی حموم برم بلکه حالم بهتر بشه ی بچه م دارم حس غذا درست کردن ندارم چیکار کنم یکم حال وهوام عوض بشه کلی فکر و ایده دهرم برای زندگیم ولی تنبلی نمیزاره از جام تکون بخورم اصلا نمیتونم شاد باشم و دلم ب هیچی خوش نمیشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دورت بگردم ب نظرم تو نیاز به یه مدت استراحت یا سفر طور داری 🦋باید اول تمام خستگیات از بین بره بعد خ ...

بخدا دیروز از مسافرت اومدم خیلی هم بهم خوش گذشته ولی خوشیهام لحظه ی هست 

بخدا دیروز از مسافرت اومدم خیلی هم بهم خوش گذشته ولی خوشیهام لحظه ی هست

کتاب رنگ آمیزی بزرگسال بخر منم میخوام بخرمش . هرروز باهاش سرگرم شو . بخاطر تنوع رنگا روحیه تو عوض میکنه . تا میتونی با اینکارا روحیه تو عوض کن اشکال نداره اگه چند ماهم طول کشید فقط انجام بده 

کتاب رنگ آمیزی بزرگسال بخر منم میخوام بخرمش . هرروز باهاش سرگرم شو . بخاطر تنوع رنگا روحیه تو عوض می ...

اتفاق چند وقت پیش کتاب بچه مو رنگ کردم ک یدفع یادم اومد وقتی بچه بودم نقاشی میکردم(نقاشیم افتزاح بود در حد ی کلبه و ی گل) ولی وقتی رنگ امیزیش میکردم خیلی حس خوبی داشتم ی دفع ب سرم زد برم کتابای رنگ امیزیشو بیارم و خودم رنگ کنم نا حالم خوب بش ولی این کارو هنوز نکردم امروز باحرفای شما ی جرقه تو ذهن زدی و امروز حتما این کار رو میکنم فکر کنم خیلی حالم خوب بشه

ممنونم ک امدی تو تاپیکم