2777
2789
عنوان

کسی بوده تو بارداری پوستش

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 39 پست
یه کرم گرون قیمت ایه که مال ترک فکر کنم دو سه تومن هست ولی ترک ژنتیکیه من خواهر شوهرم روغن زیتون ما ...

بیشترین وزن گیری از وسطای ماه ۸ شروع میشه. برای من تقریبا هر هفته ۱۰۰ گرم اضافه میشد گاهی بیشتر گاهی کمتر...اکه نگران وزن گیری هستی ladymil بگیر مثل شیر خشکه...قیمتش دویست و خورده ای...خیلی تو وزن گیری کمک می‌کنه...یه مکمل شیردهی و بارداری هست ک منع خاصی برای مصرف نداره..من طمع وانیل اصلا نتونستم بخورم شکلاتیش تونستم.

بیشترین وزن گیری از وسطای ماه ۸ شروع میشه. برای من تقریبا هر هفته ۱۰۰ گرم اضافه میشد گاهی بیشتر گاهی ...

من زاییدم عشقم الان بچه ام ۳ ماهشه برای وزن گیری جنین هم آجیل بخور من آجیل خوردم وزنش شد ۴خورده ای

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچی عزیزم من سونو ۳۲ هفته دخترم ۱۹۰۰ بود میخوام ببینم تا روز زایمان بالای ۳میشه انشالله بنظرت؟

بیشترین وزن گیری از وسطای ماه ۸ شروع میشه. برای من تقریبا هر هفته ۱۰۰ گرم اضافه میشد گاهی بیشتر گاهی کمتر...اکه نگران وزن گیری هستی ladymil بگیر مثل شیر خشکه...قیمتش دویست و خورده ای...خیلی تو وزن گیری کمک می‌کنه...یه مکمل شیردهی و بارداری هست ک منع خاصی برای مصرف نداره..من طمع وانیل اصلا نتونستم بخورم شکلاتیش تونستم

چرا همه ست کردین پروفاتونو چشام درد گرفت

خود سایت برای اینا که عکس پروفایل ندارن اینطور کرده 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
یه کرم گرون قیمت ایه که مال ترک فکر کنم دو سه تومن هست ولی ترک ژنتیکیه من خواهر شوهرم روغن زیتون ما ...

من هیچ کرم و روغن نزدم ترک نخورد 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
خود سایت برای اینا که عکس پروفایل ندارن اینطور کرده

اااره گرفتم چیشد تازه آن شده بودم اونموقع

متاهلمممم😐اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ..