ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
یه کرم گرون قیمت ایه که مال ترک فکر کنم دو سه تومن هست ولی ترک ژنتیکیه من خواهر شوهرم روغن زیتون مالید ترک نخورد خودم کرم خریدم ترک خورد ماه آخر ترک مشخص میشه
تو بارداری به خودت سخت نگیر عزیزم، همه چیز موقتیه و شما داری یه معجزه انجام میدی، این عوارض جانبی هم گاهی پیش میان ولی بعد اتمام بارداری به مرور میرن یا میتونی از پزشک کمک بگیری. الان غصشو نخور. من خواهرم یه لک های بزرگی روی صورتش ظاهر شدن ولی همین که زایمان کرد کم کم کمرنگ شدن و با چندتا کرم رفتن
انگلیسیها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم نمیشناسد ! منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه... «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار میآورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !