2777
2789
عنوان

خانومایی که شرایط طلاق ندارین و از زندگیتون راضی نیستید

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 29 پست
شرابطه مالیت اوکی هست چرا جدا نمیشی؟

اره عزیزم شرایط مالیم خوبه 

همین خونه ای که الان توش زندگی میکنیم مال منه قبل از ازدواجم با این آقا چهار سال با پسرم دوتایی توی همین خونه زندگی میکردیم قشنگ ترین روزام بود 

خونه دارم ماشینم زیر پامه ، حقوق ماهیانه دارم 

فقط چون یه بار قبلا طلاق گرفتم نمیخوام واسه بار دوم خانوادم بیفتن سر زبونا و بابام بخواد غصه بخوره از درگیر شدن من با پروسه ی طلاق 

بابام بیماری قلبی داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم شرایط مالیم خوبه همین خونه ای که الان توش زندگی میکنیم مال منه قبل از ازدواجم با این آقا چ ...

شرایط رو میتونم درک کنم ومیفهمم چی میگی

انشاالله مشکلت با همسرت حل بشه

ولی آسایش خودت وپسرت خیلی مهم نذار بهم بریزه حالا فرصت بده به همسرت ولی اگ درست نشد جداشو بخاطر آرامش پسرت 

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

سلام خانم 

چند ماهی بود که خبری ازتون نبود، تصورم این بود که بعد از مشکلات چند ماه پیش که صحبت ش رو کردید و قول های همسرتون، مشکلات حل شده. جنس شما و همسرتون با هم خیلی متفاوت و منشا اصلی مشکلات تون هم همینه. ای کاش تو مراحل آشنایی متوجه این همه تفاوت می شدید. 

عزیزم اینجا باید خودخواه باشی بخاطر خودت و پسرت. آرامش شما باید اولویت باشه. این که دعواها بشه روالی از زندگی اصلا خوب نیست، این که کتک کاری باشه و ....، همه ی اینها همون تفاوت اصلی ذات شما و همسرتون هست. تفاوتی که ریشه در تربیت خانوادگی داره. سعی کن در آرامش تصمیم درست رو بگیری . 

خاطرم هست آخرین بار گفتین که ماشین شون رو به نام شما کردن برای برگردان شما، ولی بنظر تغییر رویه محسوس ایجاد نشده.

سلام خانم چند ماهی بود که خبری ازتون نبود، تصورم این بود که بعد از مشکلات چند ماه پیش که صحبت ش رو ک ...

سلام عزیزم 

ممنونم از محبتت و تمام راهنمایی هات

بله ماشین رو به نامم زده بود و قول داده بود دیگه دستشو روی من بلند نکنه ولی متاسفانه بازم تکرار شد 

خودشم متوجه شده من به خاطر شرایط بابام دنبال طلاق نیستم ، فقط میخوام زندگیمو طوری پیش ببرم که وجودش عذابم نده ‌میخوام بود و نبودش واسم هیچ فرقی نداشته باشه برای این موضوع اگه راهکاری داری بهم بگو دوست خوبم ، از لحاظ روحی خیلی ضعیف  و شکننده شدم از خودم بدم میاد

به نظرم یه مدت جدا زندگی کن دست پسرتو بگیر و برو برو مسافرت ببین دلش برات تنگ میشه یا نه

به هیچ عنـــوان نمیذاره ازش جدا بخوابم شب ، تاسوعا عاشورا رفتیم اصفهان خونه ی اقوام اومد دنبالم ساعت ۲شب برگشتیم اصلا نمیذاره جایی برم تنها 

شرایط رو میتونم درک کنم ومیفهمم چی میگیانشاالله مشکلت با همسرت حل بشهولی آسایش خودت وپسرت خیلی مهم ن ...

فداتشــم مهربون 

بخدا فقط فکر بابامو میکنم میدونم خیییلی غصه میخوره اگه بخوام دوباره طلاق بگیرم وگرنه دلبستگی به این زندگی ندارم 

سلام عزیزم

خوشحالم میشم بتونم حداقل کمکی کرده باشم، شما باید به خودت فرصت بدی، شما با شرایطی که الان درونش هستی خیلی غریبه ای، فضای خانوادگی شما فاصله زیادی با زندگی الان شما داشته، مادر شما همیشه احترام و جایگاه خودش رو در خانواده داشته و همینطور خودتون جایگاه دختر رو بخصوص پیش پدرتون. الان این حجم از بی احترامی بزرگترین موضوع غیرقابل هضم برای شماست. به هیچ عنوان به ایشون اجازه نده که بیشتر از این به شما بی احترامی کنه، باهاشون خیلی جدی برخورد کن، وقتی دعوا میشه بنظر من سکوت کن و فضا رو ترک کن، اصلا مکالمه رو ادامه نده که ایشون بیشتر ادامه بدن چون قطعا چیزایی می شنوی که خیلی بیشتر آسیب میبینی، شما آدم جواب دادن تو دعوا نیستی، اصلا دایره لغات شما شامل پاسخ هایی که باید باشه نیست. رابطه جنسی تون رو محدود و معقول کن، بهشون اجازه نده وقتی که مایل نیستی کار خودش رو بکنه.

سعی کن حتما ورزش مرتب هفتگی داشته باشی، یوگا گزینه مناسبی هست، خاطرم هست که قبلا در مورد یوگا سوال کرده بودی. 

ی نکته دیگه، سعی کن ارتباطت رو با خدا بهتر کنی، من خودم دعای کمیل و مناجات مسجد کوفه امام علی رو خیلی دوست دارم و تو شرایط سخت حال دلم رو خیلی بهتر میکنه.

امیدوارمروزهای خیلی بهتری پیش رو داشته باشید.

عزیزم فراموش نکن که شما نیاز به فرصت داری، هر روز بخوردت یادآوری کن من باید یک مادر قوی و شاد برای پسرم و یک دختر دلسوز و همراه برای پدر و مادرم باشم.

سلام عزیزمخوشحالم میشم بتونم حداقل کمکی کرده باشم، شما باید به خودت فرصت بدی، شما با شرایطی که الان ...

سلام عزیز دلم 

ممنونم از راهنمایی هات و وقتی که برام گذاشتی 

حالم اصلا خوب نیست 

سردر گمم 

چشم مهربون چیزایی که گفتی انجام میدم