2777
2789

چطوری چی میگین که طرف خودش بگه پول نیاز داری و اینا حمایت کنه ..

درسته محتاجش نیستیم ولی باید خرج کنه بعدا بعید ندونهه.

چی میگین چطوری میفهمونین که غرورتون خرد نشه سیاست حفظ بشههههعع

وا 

اون وظیفه نداره پول کافه منو بده 

مگه گشنه پولش هستم؟!

لازم نیست از این نوع امتحانش کنی 

بیرون رفتین حساب کرد برات هدیه خرید میفهمی خوبه یا نه

سر وقتش هم درمورد نحوه خرج کردن زمان متاهلی صحبت میکنی 

در غیراین صورت فقط خودتو ضعیف نشون دادی

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیاست لازم نیست اگه خودش شعورش بکشه پول میزنه اگه هم نخواد هرکاری کنی نمیزنه میگه وظیفع من نیست به ز ...

تو دوران دوستی چرا باید پول زدن رو نشونه شعور دونست؟

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من ک هیچی بم نمیده

البته شاغل بودنمم بی ربط نیست😂

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

من این مدلیم که اگه اون آب معدنی بگیره تا بهش شیرموز ندم ول نمیکنمیعنی توو ذاتم نیست این مدلی بودننه ...

اینم اشتباهه ب نظرم، ممکنه بگی ن، ولی بعدا خودت بهش پی میبری

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

اولن پسر باید خودش بگه 

مثلن بگه عزیزم چیزی لازم نداری ؟ چیزی لازم داشتی بگو بهم و فلان 

اگه خودش اینکارو نکرد تو بگو واضح بگو خجالتم نکش

اگه بازم نکرد بیشتر به رابطتت فکر کن 

اون زمان که باهمسرم تو ارتباط بودم خودش بازور و خواهش خودش هزینه میکرد و پول میداد😄من نیاز نداشتم راستش رو بخوای به اینکه باید عادت کنه و فلانم فکر نمیکردم با غلط و درست بودنش کاری ندارم الانم بعد ۱۵ سال هیچ چیزی رو نشده خودم بخوام وقتی به دلم میشینه که به خواست خودشه خودم شاغلم ولی هزینه هام و خودش میده 

من از پارتنر پول نمیگیرم 

بعد عقد خیلی رک بهش میگم پول بزن واسم

مردا خنگن باید خودت بهشون بگی 

اصولا بدشون هم نمیاد 

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

پول گرفتن سیاست نمیخواد 

رک و واضح و صریح بگو 

اگه داد که داد 

اگه نداد یعنی دوست نداره و ادم نداری هست و خسیس و اسم پول پرست و ... روت گذاشت بدردت نمیخوره ( چون ادمی که پولداره اسم پول پرست روی دختر نمیزاره فقط اس و پاسا ازین کلمه ها استفاده میکنن ) 

بعدشم مرد دویت داشتنشو با خرج کردن نشون مبده 

دوست پسری که خرجت نکنه به چه درد میخوره ؟ فقط وابسته بشی و اعصابت خورد ؟