2777
2789

من چهار ساله رو داداش همکلاسم کراشم ولی هیشکی نمیدونه و نمیخوام بدونن شهر کوچیکیه و خوب نمیشه خواهرش بفهمه و خودمم نمیتونم فالو کنم کراشمو چون ببار با پیج فیک رفتم ولی نگفتم خوشم میاد و کی هستم و فکر کرد رفیقاش سرکارش گذاشتن..

و بعدشم رو نمیداد می‌گفت فیکی چرا با پیج اصلی نیومدی.

خب نمی‌تونستم خواهرش میفهمید 🥲🥲الآنم یه سال از قضیه میگذره و امروز قراره خواهرشو بعد دانشگاه بیاره به پارکی که قراره بریم و احتمال یه چند دقیقه ببینمش خب اون که منو نمیشناسه می‌خوام کاری کنم یه جوری باشم ازم خوشش بیاد خودش پیشقدم بشه من نمیتونم بگم درست نیس یکبار شکست خوردممم.

چیکار کنم بنظرتون 🥺🥺🥺

هیچی خودش باید خوشش بیاد 

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط میتونم بگم خودت باش 

اگر خودت باشی و طرف از تو خوشش میاد خوشبخت میشین در غیر این صورت ....

ولی کلا باادب سلام علیک کن و خیلی نگاش نکن از خودش باور نکنه😂

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

بپرس داداشت مجرده؟همین

نه اصلا طرف می‌فهمه قشنگ

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

خب چطوری نگاش کنم چیکار کنم آخه .دست من باشه پشتمو میچرخونم که خجالت نکشم..اینجوریم نمیشه که من هیچی ...

خودت باش همین

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
فقط میتونم بگم خودت باش اگر خودت باشی و طرف از تو خوشش میاد خوشبخت میشین در غیر این صورت ....ولی کلا ...

احساس میکنم یکبار منو تو هیئت دیدهههه چند ثانیه چشم تو چشم شدیم ولی کمم شایدم یادش نمیاد 

احساس میکنم یکبار منو تو هیئت دیدهههه چند ثانیه چشم تو چشم شدیم ولی کمم شایدم یادش نمیاد

میگم پسرا از دخترایی خوششون میاد که سبک بازی در نیارن 

برای همین اول خودت باش دوم باادب صحبت کن یک لبخند ملیح هم داشته باش تو سلام و احوال پرسی اگر دیدیش البته 

سوم اصلا از خواهرش نپرسی مجرده یا ن طرف خر نیست میفهمه 

اینو نمیتونم ..چون تو فاز ازدواج و رل و اینا نیست درس میخونه فکر کنم وکالت میخونه

اره نپرسی زشته میفهمه 

چرا اگر خودت خواهر برادر داری یکبار ازت همچین سوالی پرسید تو هم درجا بپرس ولی الان اصلا تو خودت فککنم گفتی بعد از مدت ها میخوای ببینیش خوب خیلی زشته

میگم پسرا از دخترایی خوششون میاد که سبک بازی در نیارن برای همین اول خودت باش دوم باادب صحبت کن یک لب ...

آخه من رسما اسکلم ازش که خوشم میاد نمیتونم حتی بهش نگاه کنمممممم خیلی چرتتنتتتته این کارم