2777
2789

سلام خانوما من دو هفته از موعدم گذشته بود و چون همیشه با تاخیر پری میشدم جدی نگرفته بودم تا اینکه علایم بارداری قبلیم منو به شک انداخت.درد سینه ،تکرار ادرار و ترشح لوسیونی 

من بچه اولم یه سال و دوماهشه و با کلی دوا درمان و کلی انتظار باردار شده بودم والان اینو ناخواسته باردار شدم و بعد کلی کلنجار رفتن با خودمون تصمیم گرفتم نگه داریم وهدیه خدا حساب کردیم گفتم شاید اینجوری خدا به امتحانمون کشیده . مطمئنن خیلی سخته نگه داری دو بچه کوچیک ،دیکه به خودش توکل کردم و صبر و حوصله خواستم از خدا.

به نظرتون میتونم از پسش بربیااام 🥹🥹😢😢

و اززززز تتتتتههه دددل برااا اونایی که تو اقدامن همچیییین سوپرایزی میخواااام از خدااا به حق این روزای عزیززز🥹

خانوما به نظرتون سونوگرافیم نرماله با توجه به هفته بارداری ؟؟؟!! گفتن یه هفته دیگه تکرار کن ولی من میخوام دو هفته بعد برم که ببینم قبلش تشکیل میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچم ۵ ماهشه ناخواسته باردارشدممنم بچه اولم با کی دوا درمون باردار شدم اینو خدا داده منم نگهش داشت ...

زایمان اول طبیعی بود یا سزارین .فاصله بارداریت خیلی کمه موردی پیش نمیااد؟؟!

زایمان اول طبیعی بود یا سزارین .فاصله بارداریت خیلی کمه موردی پیش نمیااد؟؟!

سزارین

نمیدونم دکترم گفت موردی نداره 

نمیتونم سقط کنم دلم نمیاد بهش وابسته شدم سر اولی خیلی زجر کشیدم این خودش اومده 

سعی میکنم تغذیم خوب باشه که بهتر رشد کنه