2777
2789
عنوان

اگه یه پسری خیلی به آدم نگاه کنه

67 بازدید | 11 پست

روز عاشورا یه پسره ای که از فامیل دوره خیلی به من نگاه میکرد بعد من چون خیلی ساله ندیده بودمشون فکر کردم داداششه که زن داره چنان اخمی بهش کردم بیچاره یه لحظه جاخورد بعد مامانشم خیلی منو زیر نظر داشت و دائم منو نگاه میکرد یه بارم اومد پیشم الکی سر حرفو باز کرد میگم نکنه میخواسته بیاد خواستگاری پروندمش؟آخه خانواده ی خوبین بااینکارام والا همه خواستگارارو میپرونم😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی پروندمش؟خیلی بد اخم کردم آخه فکر کردم داداششه با خودم گفتم توکه زن داری دیگه چرا بقیه رو دید می ...

نه نگران نباش شاید با خودش گفته چه دختر باحیایی 

پسرا هرچی بی محل تر شون کنی بیشتر دنبالت میفتن

هی فقط خواهشا الکی دل نبند من کراش فامیلی داشتم فامیل دور چند سال نگاه ورفتار بعد الان فهمیدم میخواد ...

نه من اصلا دل نبستم فقط میگم ممکنه به خاطر این رفتار اگه شاید میخواسته بیاد خواستگاری پشیمون بشه؟

نه من اصلا دل نبستم فقط میگم ممکنه به خاطر این رفتار اگه شاید میخواسته بیاد خواستگاری پشیمون بشه؟

نه اگه قصدشون جدی باشه حتما میان

خدایا من از تو پایان نیک میخواهم🤍