2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارههه منم خیلی طول میکشه حسم میپرهالان هفته پیش سفارش دادم تازه میخواد سه شنبه هفته بعد برسه دستمیه ...

اگه از طرف فروشنده بفرسته طولش میدن ولی دیجی کالا خودش انبار داره زود میارن هزینه ارسالشم کمتره

چه جالب نمیدونستم من خیلی خرید میکنم کجاشو باید بزنم

موقع ثبت سفارش و تایین زمان ارسال بالاش یه گزینه هست بزرگ نوشته ارسال به گنجه، شما رو اون کلیک میکنی، روی نقشه گنجه مورد نظر انتخاب میگی و تمام، روزش ک رسید میری برمیداری، مثلا من ۲٠ ام باید برم بردارم

البته توی همه شهرها نیست، فعلا تهران، اصفهان، بندرعباس، تبریز، مشهد و یه سری شهرای دیگه، باید ببینی توی شهر شما هست یا ن

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

اگه از طرف فروشنده بفرسته طولش میدن ولی دیجی کالا خودش انبار داره زود میارن هزینه ارسالشم کمتره

والا من همیشه دقت کردم الان این بسته هم از انبار خود دیجیکالاست 11 تیر سفارش دادم 24 میرسه

آنقدر هزینه ارسالش بالا رفته دیگه خیلی کمتر از قبل سفارش میدم 

بچه ها میشه لطفا تاپیک آخرم رو گزارش بزنید . بعد لایک کنید 🙏

دوستانی که پیگیر اتفاقات بعد از خیانت همسرم بودند  تاپیک آخرم رو بخونند ببخشید تگ کردن بلد نیستم 🙏