2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیر رو میشورم میشه پوست گرفت ولی من نمیگیرم میریزم توی شیشه روش سرکه که نمک اضافه کردم میریزم میزارم جای خنک و خشک تا بمونه 

یک ماهی طول میکشه تا برسه 

بعضیا شیره خرما و انگور میزنن که من دوست ندارم

بعد شستن بزار خوب خوب خشک بشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

سیر رو میشورم میشه پوست گرفت ولی من نمیگیرم میریزم توی شیشه روش سرکه که نمک اضافه کردم میریزم میزارم ...

ماهم اینطوری درست میکنیم،هرچی بمونه خوشمزه تر میشه الان من یه شیشه  سیر ترشی چهار ساله دارم خیلی خوشمزه

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
سیر رو میشورم میشه پوست گرفت ولی من نمیگیرم میریزم توی شیشه روش سرکه که نمک اضافه کردم میریزم میزارم ...

ممنون عزیزم منم همین مشکلمه اینکه شیره بریزیم بهتره یا نه ؟ نمک چقد بریزم برا یه شیشه ؟ بعضیا میجوشونن تو سرکه یکم نر تر شه نیاز هست یا نه ؟ 

ماهم اینطوری درست میکنیم،هرچی بمونه خوشمزه تر میشه الان من یه شیشه سیر ترشی چهار ساله دارم خیلی خوش ...

اره منم یه دبه دارم برای 5 یا 6 سال قبله خیلی خوشمزه است 

باسیر باغ خودمون درست کردم 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ممنون عزیزم منم همین مشکلمه اینکه شیره بریزیم بهتره یا نه ؟ نمک چقد بریزم برا یه شیشه ؟ بعضیا میجوشو ...

من طعم شیره رو دوست ندارم یه حالت ترش و شیرین میشه

برای یه شیشه یک کیلویی نصف قاشق کافیه

ما که نمی‌ جوشونیم 

جوشاندن برای زودتر رسیدن 

کلا من هر چیزی رو طبیعی دوست دارم با کمترین دستکاری