2777
2789
عنوان

سوال دارم ذهن م درگیر کرده

100 بازدید | 8 پست

میگم بخوایم جهزیه معمولی در حد ضروری ها بخریم.. آیا قبلش باید به خانواده شوهر اعلام کنیم که ما نمیتونیم زیاد هزینه کنیم ؟؟؟؟ یعنی حق دارن بدونن یا لازم نیست... یعنی ممکن هست جنگ دعوا بشه به خاطر جهزیه کم

من مامان ۱+۳هستم کاربر قدیمی ام .‌. کاربری قبلیم ترکیده ...❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با گفتن به خانواده شوهر فقط خودتو کوچیک و اونا رو پر توقع می‌کنی

بعد مشکل ایجاد نمیشه ایا؟؟؟؟ یعنی اصلا در مورد جهزیه و توان مالی خودمون در خواستگاری نباید صحبت کرد؟؟ 

باید مادرت بیان کنه و بگه یه چند مورد ما رسممونه و این باعث میشه زبونشون بسته شده اگه قرار کردند بگو ...

من خودم مادر عروس م مثلا  

بعد مشکل ایجاد نمیشه ایا؟؟؟؟ یعنی اصلا در مورد جهزیه و توان مالی خودمون در خواستگاری نباید صحبت کرد؟ ...

نه چرا مشکل ایجاد بشه 

فقط همون اول جلسه خواستگاری موقع مهریه و شرط و شروط بگن ما رسم مونه درحد توان چند تیکه وسایل ضروری تهیه کنیم 

دیدی بالاخره شد🥺✨
نه چرا مشکل ایجاد بشه فقط همون اول جلسه خواستگاری موقع مهریه و شرط و شروط بگن ما رسم مونه درحد توان ...

خیلی نگران م خواب خوراک ندارم.. استرس دارم اه..