2777
2789

بعضی کاربرا جواب همو با تندی میدن ،همدیگرو نفرین میکنن یا ناراحتی میشه

شرایط واقعا سخت شده و روح روان واسه کسی نمونده ... خودِ من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به خاطر همین میترسم تو هرتاپیکی نظرمو بگم. چون میدونم آدم غیر منطقی اینجا زیاده تا یه حرفی بزنی سریع میخواد بگه خودش داناتره و شروع میکنه به توهین. بارها شده من نوشتم و پاک کردم اما نظرمو ارسال نکردم. قشنگ از کاربریم معلومه واقعا

الان یکی بهم گفت تو م هاجر هستی

در صورتی ک خودم بار ها گفتم اهل کجام

نمیدونم چیکار کنم

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

هعی بابا .یه کلیپ تو اینستا نشون داد شاهر خ خان بازیگر هندی با زنش انگار یه حرفی زد عصبی شد ولی خودشو کنترل کرد گفتن شاهرخ عصبی که میشه دستشو مشت میکنه فشار میده میره تو اتاقش که زیر زمینشو میزنه به کیسه بوکسی چیزی خودشو خالی میکنه بعد میاد با ارامش حرفشو میزنه .میگن وقتی بتونی خودتو کنترل کنی و با آرامش بتونی نظر مخالفو با مهربونی و آرامش بیان کنین یعنی تونستی کنترل خشمتو کنترل کنی و برام خیلی جالب بود .بیشتر وقتا از این آدما به غیر از مجازی خیلی میبینم باید جواب بدن منتظرن طرف حرف بزنه ب...نن بهش .این میشه هنوز روح و جسمت یه خردساله لجبازه و بعضی وقتا هم جواب ندی بخندی انگار بچه رو گستاخ تر کردی من غیر مجازیو گفتم تو مجازی بزار هر چی میگن بگن اینا یه درس که یاد بگیریم با غریبه چه جوری برخورد کنیم چه جوری خشممونو کنترل کنیم.