2777
2789
عنوان

فرار ناموفق دختر و پسر

265 بازدید | 16 پست

نمیدونم اسمشو بزارم فرار یا دزدی ولی در کل ناموفق بود و شدیدا دوست داشتم جای دختره می بودم😂🥲

یه دختری تو فامیل پدریم هس که خیلی خوشگله و تقریبا فامیل دوور میشه، این دختر خانوم ۲۰ سالشه و قدبلند و چشم ابرو مشکیه و میتونم‌بگم کل پسرای فامیل خواستگارشن ولی دختره همه رو رد میکنه...

دیروز مراسم تشبیع پیکر پدربزرگ این دختر خانوم بوده که کلی مهمون داشتن....

دختر خانومم موقع برگشتن از مراسم تشبیع تنها بوده و خونشون نزدیک بهشت زهرا هس...که یهویی یه ماشینی میاد جلوی دختره می ایسته و چندتا پسر، میخواستن دختره رو به زور سوار ماشین کنن😐دختره هی جیغ میزده و نمی‌خواسته سوار ماشین بشه...

از اون ور چندتا زن و مرد صدای این دخترخانومو میشنون و فوری میان کمک و مرد ها میخواستن اون پسر هارو بزنن که الفراااار

دختره هم حالش بد بود بهش آب قند میدادن

بعدش دختره زبون وا کرد گفت اون پسرا یکیش پسر عمم بود که چند ساله خواستگارمه با رفیقش اومده بود منو فراری بدن ........

بعدش منم دلم برای پسره سوخت که دست به هرکاری میزنه تا به عشقش برسه ولی ناموفق میشه😑🥲

از یه طرفم دلم خواست جای دختره بودم که یه عالمه طرفدار داره:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه پسر عمه ای پیله وبی 😤وقتی نمیخواتت و این شد بدتر ابروریزی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

عقل داشته باشه بهترین ازدواج رو‌میکنه وقتی خواستگار زیاد داره

نمیکنه

اینا اولش جوگیرن خاستگارای خوب رد میکنن چند وقت بعد دیگه هرکس میرسه میگه این به همه جواب رد میده نمیرن، خاستگاراش کم میشه

یکی و‌انتخاب میکنه ک از همه خاستگاراش پایین تره

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩