2777
2789
عنوان

خیلی ذوق دارم

131 بازدید | 15 پست

دوستان میدونید ذوقم واسه اینکه الان ۳۲ سالمه از ۱۴ سالگی کار کردم رسما از ۱۹ سالگی پس انداز رو شروع کردم هم دانشگاه رفتم هم پس انداز کردم و تو سن ۳۱ سالگی میخواستم ی خونه کوچیک توی تبریز بخرم مامانم گف باهام بخریم اما متراژش زیاد کنیم الان ی خونه حیاط دار ۸۰ متری البته به نام مادرم زدم منم سهم دارم و ذوقم واسه اینکه خیلی دلم میخواد هرچه زود تر برم مستقر بشم تو خونه ای که واسش تلاش کردم 

اما هر بار ی مشکلی پیش میاد نمیشه دفع اخرم جنگ شد 

اوضاع اروم شد دوباره تصمیم گرفتم برم بازم بازم اوضاع قرمزه .اما خب این سری کوتا نمیام تمام کتابامو لباسامو وسایل مورد نیازمو جمع کردم ک برم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی خوبه 

حتما برو 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییییی چقدر خوب خوشبخت شیآفرین بهت الان شغلت چیه؟؟

همه کار کردم شغل اخرم تکنسین داروخونه بودم 

اما الان کار نمیکنم تا برم مستقر بشم و اینکه بیشتر تمرکزم رو درس خوندن هست رشتم حقوق و برای ازمون وکالت اماده میشم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همه کار کردم شغل اخرم تکنسین داروخونه بودم اما الان کار نمیکنم تا برم مستقر بشم و اینکه بیشتر تمرکزم ...

خیلی خوبه 

موفق باشی 🌹🌹🥰

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)