2777
2789
عنوان

خیلی واسه دوستم ناراحتم🥲

256 بازدید | 17 پست

خونواده ش خیلی محدودش میکردن همیشه

ازش یه دروغگوی قهار ساخته بودن

ولی از بهار امسال سر یه جریاناتی حتی نذاشتن پاشو از خونه بزاره بیرون

گوشی نداشت 

از طرفی خیلی حالش بود متوجه شده بودم میخواست خودکشی کنه. برا همین منم بعضی روزا می‌رفتم پیشش میدیدمش، باهم حرف می‌زدیم تلفنی

خاله عفریته ش که باهم یه خونه میشینن مدام تو گوش مامانش میخوند ک اینو باید شوهر بدی و..و...

هرروز کلی تحقیر میشد تو خونه با حرفای خاله و مامانش که واقعاً قابل گفتن نیس:)))))

چن وقت پیش مامانشو راضی کرد و ما آخر هفته رفتیم بازار گردی و پارک و ..

متاسفانه دیر رسیدیم خونه 8و نیم اینا بود.

هستین ادامه شو بگم؟

دائم الخسته‌.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

...

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

نمیدونم اون شب چی تو خونه شون گذشت و چیکارش کردن

ولی یه روز تکست داد گفت نیلو توان حرف زدن ندارم دیگه. امتحانای شهریورمم نمیدم کلاً نمیام ( یه عالمه درس پاس نشده داشت)

بعد یه مدت فهمیدم مامانش حتی گوشی خودشو بهش نمیده

دیگه زنگ نزدم پی ام ندادم

بنظرتون برم دم در خونه شون ببینمش؟

تنها برم یا با دوست مشترکمون؟

چیکار کنم خیلی نگرانم

دائم الخسته‌.

خب چون نفهمیدی چی شده ، یه موقع ممکنه بری بخاطر تو اذیتش کنن

حق داری میفهمم چقدر نگرانی

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

از ته دلم میگم خاک بر سر همچین خانواده هایی ، بی لیاقت ها نمی‌دونم چه حکمتیه خدا بهشون دختر میده 

ممکن رفتنت بیشتر به دردسر بندازش ،کاش مثل کشورهای دیگه میشد از طریق گروههای اجتماعی و حمایتی کمکش کرد !

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

من خودم یه دهه هفتادیم ومادر یه دختر ۱۳ ساله هستم وقتی اینچیزا رو می‌شنوم یاد خودم میفتم که چقدر توی نوجوونی اذیتم کردن وفقط با ازدواج خواستم فرار کنم سعی میکنم بادخترم رفیق باشم تا اینجوری نشه گناه داره تو فقط بهش بفهمون که کنارش هستی همیشه مرهم زخما ودرداش باش

خب چون نفهمیدی چی شده ، یه موقع ممکنه بری بخاطر تو اذیتش کننحق داری میفهمم چقدر نگرانی

چیکار کنم پس

میترسم یه بلایی سر خودش بیاره خییلی تنهاس

اوکی اشتباهاتی داشته ولی خیلی بد باهاش تا میکنن کلاً . هرچند آتیش بیار معرکه ۹۹% مواقع خاله شه://

یا چ میدونم ممکنه نذارن دیگه ادامه تحصیل بده شوهرش بدن

حیفههه:)))))💔

دائم الخسته‌.