2777
2789

چه سوالی کردند که غیر منتظره بود؟ 

اگر دوست داشتید سوالاتی که یادتونه رو بگید

مخصوصا درباره مسائل روز و سیاست

برای مصاحبه تخصصی هم باید خودمون تدریس آماده کنیم یا اونجا متن میدن؟ مثلا کسی که اولویتش دبیری شیمی بوده باید مبحث شیمی آماده داشته باشه برای تدریس یا نه

واسه مصاحبه تخصصی خب سع قسمت داره که واسه همه رشته ها یکسانه بحث گروهی ، ارائه شفاهی ، آزمون روانشناختی دیگه نمی‌دونم شما چیز دیگه ای میدونین 

اون قسمت مصاحبه عمومی یا گزینش هست که ممکن هر چی بپرسن

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه میگم اون تدریسی که میگن رو خودمون باید آماده کنیم یا خودشون متن میدنبرای گزینش یا همون سوالات سیا ...

خب همون متنه واسه هر رشته ای یکسانه امروز فیلم دادن که مصاحبه تخصصی چجوریه ندیدی؟ واسه عمومی یک چند تا سوال درمورد خودت درمورد سیاسی و نمی‌دونم سخنان رهبر و وظایف ، احکام و قرآن و نماز و روزه و مراسمات مذهبی ، دیگه همینا بیشتر هم هست ولی خب باید تجربه مصاحبه ها رو بخونی

روبیکا یا تلگرام داری ؟یه فایل جامع برات بفرستم

عه میتونی واسه منم بفرستی؟ من نوتروفیل رو خوندم ولی باز یادم رفته سه روز دیگه مصاحبه دارم

عه میتونی واسه منم بفرستی؟ من نوتروفیل رو خوندم ولی باز یادم رفته سه روز دیگه مصاحبه دارم

منظور منم همین نوتروفیله ویرایش امسالشون😂

اتفاقا خیلی جامع هست

کجا روم که دلِ من، دل از تو برگیرد؟🤍🕊️