2777
2789
عنوان

یه سوال داشتم

102 بازدید | 14 پست

شما وقتی اکسسوری میندازین حساسیت نمیگیرین؟

من گوشواره هام بدله بعد میخواستم مثلا تو مهمونی عروسی جایی بندازم بعد دیدم مثل اینکه قسمت نمیشه من اینارو بندازم😂دیگه میخوام کلا تو خونه هم بندازمشون فقط میترسم گوشم حساسیت داشته باشه بهش چون قبلا تجربشو داشتم دستبند گرفته بودم تموم پوستم لکه های قهوه ای زده بود درش آوردم اون لکه ها رفتن

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصن حساسیت ندارم همیشه بدل میندازم مدل به مدل😁

همسرم،عزیزتر از جانم تو بهترینی. به خاطر همه خوبی‌هایت ممنونم،تو مهربان‌ترین همسر دنیایی،از اینکه بدون وقفه برای خوشحالی و رفاه من تلاش مکینی از تو سپاسگزارم ،امیدوارم لایق این همه عشق تو باشم هم نفسم...                                                                                                                                               🩷Ĥ🩷

واسه گوشواره من گوشم حساسه زود عفونت میکنه فقط طلا ولی دستبندو گردنبند ... مشکلی ندارم بستگی به جنسش داره بعضی فلزا رنگ میده به دست کلا 

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

منم جز طلا ب همه چی حساسیت دارم...

دقیقا منم

البته من طلا ندارم برای همین به بدل رو اوردم😂

گوشم سوراخش داره گرفته میشه میخواستم‌نخ بندازم که بسته نشه بعد دیدم نخ خیلی خزه رفتم بدلیجات گرفتم الانم موندم بندازم یا نه

من اکثرا نمیندازمولی وقتی ميندازم، گوشم خارشت میگیره حتی قبلش میشورم اما گوشم داغ میکنه خارشت میگیره ...

منم این‌مدلی میشم ولی مجبورم بندازم

سوراخ گوشم داره بسته میشه انگار پر شده

اول میخواستم نخ بندازم بعد دیدم نخ دیگه خیلی ضایعست رفتم بدل گرفتم‌ الان میترسم گوشم بهش حساس باشه..

نه حساسیت ندارم باید ببینی جنس اون گردنبند چیه،از اون جنس دیگه خرید نکنی

اها پس مشکل مربوط به جنس اون دستبنده بوده که من حساسیت داشتم شاید گوشواره اینطوری نباشه

منم این‌مدلی میشم ولی مجبورم بندازمسوراخ گوشم داره بسته میشه انگار پر شدهاول میخواستم نخ بندازم بعد ...

لازم نیست واقعا 

منم چند ساله گوشواره نمیندازم 

هر چند وقت یکبار، مامانم سوزن نازک و ضد عفونی میکنه، تو سوراخ گوشم رد میکنه ه ،چرکش درمیاد،بعد سوزن درمیاره 

بسته هم نشده

وقتی حساسیت داری، بدل ننداز، داغون میشی 

اها پس مشکل مربوط به جنس اون دستبنده بوده که من حساسیت داشتم شاید گوشواره اینطوری نباشه

بله عزیزم،مثلا من به طلا حساسیت دارم ،برای همین هر چی میندازم نقره ست طلا هم فقط سکه میخرم 

منم به بدل رو اوردم😂

تنوع زیاد قیمت مناسب بگیر بنداز حالشو ببر😁

همسرم،عزیزتر از جانم تو بهترینی. به خاطر همه خوبی‌هایت ممنونم،تو مهربان‌ترین همسر دنیایی،از اینکه بدون وقفه برای خوشحالی و رفاه من تلاش مکینی از تو سپاسگزارم ،امیدوارم لایق این همه عشق تو باشم هم نفسم...                                                                                                                                               🩷Ĥ🩷