2777
2789

دختر من کلا صبونه کم میخوره یا بدون نون تخم مرغ خالی 

ناهار پنج  قاشق برنج به زور 

شامم هرچی باشه خالی بدون نون 

الان کته پنج قاشق براش کمه نه؟ 

قدش بلنده ولی لاغره دست وپاش مخصوصا

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

ب پنج قاشق نیست ببین خودش اشتهاش خوبه میخوره اوکیه

میوه اینا میخوره

هله هوله خور نباشه 

کاربری قطع دسترسی شد ~ درست یادمه یک شب بود ؛ یه چشم اشک یه چشم خون ، دم رَفتنت نفسم رفت ... همه حرفام به دلم موند ...                        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب پنج قاشق نیست ببین خودش اشتهاش خوبه میخوره اوکیهمیوه اینا میخورههله هوله خور نباشه

غذا زیاد دوس نداره میوه خیلی دوس داره هله هوله هم بهش نمیدم

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

سلام عزیزم بنظرم کمه پسر منم تقریبا ۷ سالشه به زور غذا میخوره هنوز ما قاشق میذاریم دهنش😔

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

البته خدارو شکر اصلا اهل هله هوله نیست فقط ادامس و بستنی خیلی هم میوه میخوره

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
قد ووزنش؟

۲۰ کیلو هست وزنش قدش یک و بیست اینا میشه

۲۰ کیلو هست وزنش قدش یک و بیست اینا میشه

دختر من چهار سالشه داره ۳۰کیلو رو رد میکنه دارم دیوونه میشم استعداد چاقیش خیلی زیاده ما هم چاقیم ولی اصلا به چشم نمیاد. نمیدونم چیکار کنم از ایندش میترسم

دختر من چهار سالشه داره ۳۰کیلو رو رد میکنه دارم دیوونه میشم استعداد چاقیش خیلی زیاده ما هم چاقیم ولی ...

من خودم لاغرم از اول . دست وپام چوب کبریت بود از خودم خوشم نمیومد خونواده شوهرم تپل نیستن ولی لاغرم نیستن من دوس داشتم به اونا بره☹️