2777
2789
عنوان

مادرشوهرم لج افتاد باهام

167 بازدید | 6 پست

چند روز قبل گفتم خواهرشوهرم پیش ما کار میکنه ولی کارای مغازه رو انجام نمیده فروشش خدایی خوبه ولی کار نمیکنه .ماهک تصمیم گرفتیم یه فروشنده دیگه بیاریم و گفتیم به خواهرشوهرم تو دیگه فقط درصد میگیری و حقوق ثابت برای این خانم تازه وارد میشه چون قراره کارای مغازه رو این خانم انجام بده برای تو هم بهتره تمرکزت فقط فروش باشه اونم قبول کرد چون درصدی که میگیره چند برابر حقوق هست و در واقع از خداش بود چون حوصله جارو و تمیزکاری نداره.ولی مادرشوهرم دوروزه کجه با ما که چرا نون از دخترم گرفتی دادی به یکی دیگه

چنقده تو قشنگی🥺                                                                                                                       مهم نیست چقد طول بکشه                                             مهم نیست چطوری پیش بره                                          مهم آخرشه که اونی میشه که من                                           ‌‌‌‌‌‌‌میخوام .                                                                                                                                                       تو تمام منی                                    
شما اهمیت نده به حرفای کلیشه ای کار درست رو انجام بدهمیتونم بپرسم مغازه چی دارین؟

لباس فروشی 

چنقده تو قشنگی🥺                                                                                                                       مهم نیست چقد طول بکشه                                             مهم نیست چطوری پیش بره                                          مهم آخرشه که اونی میشه که من                                           ‌‌‌‌‌‌‌میخوام .                                                                                                                                                       تو تمام منی                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباس فروشی

خیلیم عالی،،امیدوارم پر برکت باشه براتون

منم قصد دارم تو شهرمون یه پوشاکی باز کنم ولی اینقد بقیه مینالن که میترسم فروش و سود نداشته باشم

ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم  در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌

کار ب اشنا نباید داد کلا، ولی لطف کردین پس این چ حرفیه میزنه بنده خدا، ب خاهرشوهرت بگو خودش صحبت کنه ...

کلا ادم بی منطقی هست

خیلیم عالی،،امیدوارم پر برکت باشه براتونمنم قصد دارم تو شهرمون یه پوشاکی باز کنم ولی اینقد بقیه مینا ...

فروش که نسبت به قبل کم شده ولی باز خوبه خداروشکر