2777
2789
عنوان

کفش از کجا پیدا کنم😮‍💨😮‍💨

90 بازدید | 11 پست

اوریجینال میخوام اونم نیوبالانس ۵۳۰

خواهشا اگه جایی رو میشناسین بگین ، البته تهران نیستم من ،

کل تبریز رو گشتم ولی حس میکنم های کپیه همشون ، الانم یهو واسه یه کفش نمیتونم برم ترکیه

سایتی چیزی میشناسین شما ؟ قیمتش مهم نیس فقط مطمئن باشم اصله💔

خودتو الکی اذیت نکن و پولتو حروم نکن قلابی زیاده

یه معمولی بخر کارت راه میافته

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه قیافشون زار میزنهبرا باشگاه میخوام کیفیت مهمه

باشگاه مهم کیفیت خود ورزشکاره نه کفشش

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

همون دیگه ۵ تومن داد میزنه که فیکه. ولی اوکی یه سر میزنمکاش پیدا کنم ولی زود تر

حق با تو معذرت باید بهت بگن ده تومان نگی فیک چرا آخه. اینجوری من خودم اینجام. خریدم  ندیده میگی فیک