2777
2789

۳۴ سالشه  مجرد بسیار بسیار مهربون بسیار زیاد   و خوش اخلاق پاکدامن

قدش ۱۷۰  وزنش ۶۲

من خوشگل  ولی جدا شدم ، قد ۱۶۳ وزن ۶۶، الان  توویکماه تپل شدم ،ولی به وزن ثابتم،برمیگردم

به نظرتون این زیادی کوتاه ولاغرنیست؟

اینم بگم از دو شهر مختلفیم

منو توی تاپیک های قانون جذب  و حاجتروایی، تگ کتین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول و پله چی داری؟

ایشون چی؟ پول مول چی داره؟

شما که یکبار جدا شدی باید اینو بهتر بدونی که ظاهر فرد تا حدودی مهمه اما نه اینقدر که بخوای اول سر و شکلشو ملاک قرار بدی!

باید ببینی آدم خوبی هست یا نه

کاریه یا نه

و مسائلی از این دست

شکل و قیافه بعد مدت کوتاهی عادی میشه و میگذره

ذات طرف میمونه و بس

وطن ای مادر غمدیده ام.......

پول و پله چی داری؟ایشون چی؟ پول مول چی داره؟شما که یکبار جدا شدی باید اینو بهتر بدونی که ظاهر فرد تا ...

پوله و پله فقط خانواده ام دارن  خوبه، خودم هیچی

ولی اون بد نیست خوبه

پول و پله چی داری؟ایشون چی؟ پول مول چی داره؟شما که یکبار جدا شدی باید اینو بهتر بدونی که ظاهر فرد تا ...

همیشه خواستگار هایی برام میاد هیچ تناسبی ندارن

خوشگل خیلی هول 

زشت خیلی مهربون،

قیافه معمولی ، بی پول 

بیچاره کوتاه نیست من بیرون میرم اکثرا در همین حدن،اگه به دلت نیست ردش کن بعدا به روش نیاری

الان خیلی وابسته من شده،  اینقدر نازم، میخره ک نگوووو،

حامی بشدت خوبیه   ولی هم  از دو، شهر مختلفیم، هم  از بابت قدش دل میزنم،   قد داماد خودمون ۱۹۰، شوهر سابقم  اخلاقش مزخرف ولی در حد مدل  خوشگل و خوش اندام بود

الان خیلی وابسته من شده، اینقدر نازم، میخره ک نگوووو،حامی بشدت خوبیه ولی هم از دو، شهر مختلفیم، ...

من خودم ظاهر طرفم در حدی که به دل خودم بشینه مهمه،بیشتر اخلاق طرف مهمه،اگه دلتو میزنه برات عادی نمیشه،باید قبل اینکه حسی تشکیل می‌شد ردش میکردی