2777
2789
عنوان

اینایی ک بچه هاشون کوچیکه و خوابشون منظم شانس دارن احیانا

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 32 پست
والا میگن بی ضرره .اما هیچ بچه ای تا قبل دوسالگی تا خود صبح نمی‌خوابه .بیدار میشه و این طبیعیه .این ...

پسر من تا۳ماهش تموم شد مثل آدم بزرگا تانزدیکای ظهر می خوابید 

خودم بیدارش میکردم واسه شیر وگرنه بیدار نمیشد

حرفا میزنی ها...شانس؟

بچه رو از سرشب می خوابونی ،بعد ساعت بیدار شدنش که طبیعتا چندساعت بعدش هست میگی چرا بیدار شده

بچه اولم تا دوماه شب ها بیدار بود تو روز خواب بود

تو طول یک هفته هر بار دو ساعت زودتر تو طول رور بیدارش میکردم

آب به صورتش میزدم ،پوشک باز میکردم،حرف میزدم خلاصه هرکاری که اون ساعت قبل نخوابه

شب هم میبردم حمام تا بعدش سنگین شه

این قدر خوابش عالی شد که از حدود ۱۰شب تا ۱۲ظهر میخوابید

من هم تخت باهاش میخوابیدم

بچه دوم و سومم خودجوش بخاطر سر وصدای بچه قبلی بیدار میشدن وقتی اون میخوابید نی نی هم میخوابید،من هم همیشه از این سر و صدا استقبال میکردم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من تا۳ماهش تموم شد مثل آدم بزرگا تانزدیکای ظهر می خوابید خودم بیدارش میکردم واسه شیر وگرنه بیدار ...

خوب اینجوری هم برا نوزاد خوب نیست چون ی وقتایی بچه خواب نیست قندش افتاده بیحاله .ولی بچه های جاری منم تا ظهر می‌خوابن.اما شبا ساعت دو می‌خوابن.من ساعت 10دیگه خاموشی میزنم صبحم ساعت 7دیگه بیداریم