2777
2789
عنوان

عمل هموروئید

69 بازدید | 11 پست

ببینید من انواع و اقسام عمل های مختلف رو داشتم اگه تاپیکای قبلیمو دنبال کرده باشید، 

لابیاپلاستی هایمنوپلاستی عمل ترمیم بینی با برداشت غضروف دنده عمل برداشت خال بزرگ مادرزادی عمل میخچه و ..و..و..

فقط نزاییدم 😀

ولیییییییییی 

این عمل هموروئید منو نابودم کرد 

نابود شدم

یعنی سه روز که فقط از درد به خودم می‌پیچیدم 

گلاب به روتون موقع اجابت مزاج هم فقط جیییییییغ میزدم از دستشویی.

خداروشکر تنها زندگی میکنم وگرنه آبروم جلو اطرافیان میرفت

همه ی نکات رو دارم رعایت میکنم امروز روز پنجم و حالم بهتره، 

ملین میخورم، حمام سیتز یا همون نشستن تو لگن ابگرم، تغذیه هم رعایت میکنم. ولی من چون دوتا هموروئید بزرگ داخلی داشتم و یکی دوتا هم بیرون زده بود، یکم برش های جراحی زیاد بود. با لیزر عمل کردم. هنوزم موقع دفع سوزش دارم ولی بهتر شده. ولی سخت ترین عملی بود که تو زندگیم داشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابیاپلاستی اذیت نشدی؟

جزو عملای راحت بود برای من، ولی مراقبت زیاد میخواد. بعد ازینکه بی حسی میره ممکنه تا 24 ساعت یکم اذیت باشي تو ناحیه‌ی عمل و یذره درد ولی بعدش اوکی. ولی برای من راحت بود. آستانه ی تحمل افراد هم متفاوته البته.مراقبتاش اذیت کننده ست اینکه مدام ناحیه رو خشک نگه داری بعد از دستشویی با باد سشوار خشک کنی و فشار نیاری زیاد راه نری چیز سنگین بلند نکنی با فشار آب زیاد خودتو نشوری مراقب باشي عفونت نکنه و ...

جزو عملای راحت بود برای من، ولی مراقبت زیاد میخواد. بعد ازینکه بی حسی میره ممکنه تا 24 ساعت یکم اذیت ...

🤍

عزیزم ببخش میپرسم اطراف ناحیه ک.لیتوریس هم به دکتر گفتی برات برداره؟میگن ریسک داره و خیلیا مثل خودم که حسشون ازون راهه ممکنه آسیب ببین 

🤍عزیزم ببخش میپرسم اطراف ناحیه ک.لیتوریس هم به دکتر گفتی برات برداره؟میگن ریسک داره و خیلیا مثل خود ...

نه عزیزم اصلا و ابدا، اگر دکترت حاذق و متبحر باشه توام بهش بگی اینکارو کنه اون نباید انجام بده! کلیتوریس پر از عصب و حس هست اصلا نباید آسیب ببینه. نه دکتر من فقط لابیارو جراحی کرد قسمتای تیره رو با لیزر برداشت و کوچیک و زیبا و جمع و جور تر شد. یه عمل دیگه هم هست به اسم هودکتومی، بعضیا پوست کلیتوریسشون آویزون و بزرگ و سیاه هست، اون رو فقط پوستش رو برمیدارن و جمع و جور تر میکنن وگرنه به خود کلیتوریس اصلا نباید دست زد. 

نه عزیزم اصلا و ابدا، اگر دکترت حاذق و متبحر باشه توام بهش بگی اینکارو کنه اون نباید انجام بده! کلیت ...

نه خودش که قطعا نه😂😂😅

همون اطراف گفتم گلی چون میگن دکتر می‌پرسه ازت معمولا ولی خب دست نزنید بهتره آره خب به خاطر همون عصب و...

خودش بدبخت میشه آدم🤣

آره بابا کل حس ما خانوما از همونجاست 😀 اگر بنظرت واجب نیست و پوست خیلی بزرگ و آویزون نداره ولش کن اصلا. منم لابیاپلاستی برام واجب نبود فقط،قسمتای تیره داشتم یذره گفتم اونارو برام برداشت.  

آره بابا کل حس ما خانوما از همونجاست 😀 اگر بنظرت واجب نیست و پوست خیلی بزرگ و آویزون نداره ولش کن ا ...

نه منم زیاد تیره نیست بیشتر جای جوش هورمونی دارم و بزرگه لابیاهام