2777
2789

انشالله بزودی سلامتیشو بدست میاره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار پروفایلت اینو میگه😂

لنتی😂

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

100تا براشون میگم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

انشالله براشون دعا کنید اخه میگن دعای دیگران در حق مریض خیلی گیراست 😭

به نیت سلامتیش آیه الکرسی میخونم

الهی سایه بابا های مهربون از هیچ خونه ای کم نباشه

به نیت سلامتیش آیه الکرسی میخونمالهی سایه بابا های مهربون از هیچ خونه ای کم نباشه

ممنونم ازتون انشالله حاجت روا بشی ❤️ ممنونم  مهربون 💔 خدا همه پدر مادرتو حفظ کنه 🥲💔

ممنونم ازتون انشالله حاجت روا بشی ❤️ ممنونم مهربون 💔 خدا همه پدر مادرتو حفظ کنه 🥲💔

فدااای تو عزیزم

الهی بزودی دلت شاد شه و خبر سلامتی پدرتو تاپیک بزنی

❤️🥹 عزیز دلمی انشالله دورت بگردم

خدا نکنه عزیزم❣️