2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی طرف باشدو طرفو داشته باشقایمکی کادو بده ب زنه بعد بهش دلداری بده بگو کم کم خودم نرمش میکنم باهات ...

تا الان اصلا دخالت نکردم

ولی حس خوبی بهش ندارم کلا نظرم اینه کاری باهاش نداشته باشم من جای نوه ی اون حساب میشم میخوام فقط دوری کنم نامزدم یه چیزی بیشتر از تنفر ازش بدش میاد خیلی عجیبه خیلی درحدی که خونه خودشون نیومده دوماهه

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

@honye_ella‍ بیا اینجا سیسییی😘

سلاااام عشقم خوبی😘🥰

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

سلاااام عشقم خوبی😘🥰

سلام قشنگمممم چطوریییی خوبییی امروز چیکارا کردی

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

درود خدا بر تو😂

مرسییی

همین درود خدا برتویی که گفتی معجزه کرد برام چون امروز دقیقا تا ساعت ۵ و خورده ای حالم خیلی بد بود بعدش خوب شدم❤️❤️❤️مرسی از لطفت🥰

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

سلام قشنگمممم چطوریییی خوبییی امروز چیکارا کردی

مرسی عزیزم خوبم سلامتی تو خوبی الان تو شهرستانم اینترنت نداشتم بهت پیام بدم ببخشید ولی شارژ کردم😂👍

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی