2777
2789
عنوان

بابام فوت کرده

200 بازدید | 12 پست

دارم دیوونه میشم خانوما

بابام ۶ ماهه که فوت کرده داداشم شهر دیگه کار میکنه و هفته ای دو روز میاد اینجا از اون ور هم دو ماه دیگه پارتنرم قراره بیاد خواستگاریم و بعد ازدواج من قراره برم یه شهر دیگه ولی نزدیکیم حدود ۲۰ دقیقه یا نیم ساعت با شهر خودمون فاصله هست

از الان غصه تنها موندن مامانم منو گرفته

عادت به تنهایی نداره خیلی دلم براش میسوزه 

هزارمین کاربری 😬😬😬 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه بیایید کنار مادرتون یه خونه بگیرید زندگی کنید برای هر دوتاتون خوبه ،،بگو شاید قبول کنه

قبول کنه هم بعد عروسی باید روش کار کنم

از الان بگم گارد میگیره 

هزارمین کاربری 😬😬😬 
ممنون گلمزندگی خودم مختل میشه چون پارتنرم آدم مقرراتی هست

فکر کنم بعد از ازدواج عادت کنی به دوری از مادرت، ولی اگه برات خیلی مهمه به نظرم با پارتنرت صحبت کن ببین چی میگه، اگه قبول نکرد دیگه باید یکیو انتخاب کنی. البته که خیلییی سخته

فکر کنم بعد از ازدواج عادت کنی به دوری از مادرت، ولی اگه برات خیلی مهمه به نظرم با پارتنرت صحبت کن ب ...

من عادت میکنم ولی میترسم مامانم افسردگی بگیره 

تا بازنشستگیش ۳ سال مونده حقوقش که بیاد خیالم راحت تره دیگه بدنش نمیکشه کار کنه

پول داشته باشه میره میگرده 

هزارمین کاربری 😬😬😬