2777
2789

سلام 

من تازه شروع کردم برای کنکور بخونم

زیست و شیمیم فوریه

ولی ریاضی و فیزیک نه

چیکار کنم که بتونم حداقل 50 بزنم اینارو تا کنکور سال دیگه؟

ریاضی تازه دوره سالیانه معین کرمی رو ثابت نام کردم تازه یه جلسه درس داده

چیزایی که گفته رو فهمیدم بعضی از تست‌هارو میتونم حل کنم ولی بیشترش رو باید رو فیلم حل خود کرمی همزمان باهاش حل کنم تا بفهمم 

چیکار کنمممم

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

قشنگ حل کن تمام جلسات حاضر باش جزوه رو بخور رسما خیلی تاثیر میذاره رو ریاضیت

کتابایی که معین گفته نشر الگو برا سطح متوسط و ضعیف اوکیه و آی کیو هم

نردبام اگه ریاضیت خوب شد استفاده کن  

فیزیک هم اول استاد خوب پیدا کن قشنگ بفهمونه بهت بعدش فقط نشر الگو بزن برا درصد ۱۰۱ کفایت میکنه 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

قشنگ حل کن تمام جلسات حاضر باش جزوه رو بخور رسما خیلی تاثیر میذاره رو ریاضیتکتابایی که معین گفته نشر ...

برای کتاب ریاضی می‌خوام کتاب جت خود معین رو بگیرم

برای فیزیک هم میخوام دوره عرفان قربانی رو بگیرم 

آخرش متوجه نشدم منظورت از 101 چیه؟

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ریاضی هر درس رو اول مفهومی با معین یاد بگیر بعد همون روز تست آموزشی بزن (نه زمان‌دار) بعد از دو روز یه سری تست دیگه هم از همون مبحث بدون فیلم سعی کن بزنی.

برای فیزیک اگه بخوای فیلم ببینی و ریاضیت خوبه استاد میرحسینی خیلی خوبن برای خوندش هم اول حل تشریحی رو بفهم بعد مثال بعد تست بعد فرمولو خلاصه کن خودت.  

بعد از اینکه مباحث رو کامل فهمیدی تست زمان دار رو وارد برنامت کن

"👩🏻‍⚕️📚☕"

برای کتاب ریاضی می‌خوام کتاب جت خود معین رو بگیرمبرای فیزیک هم میخوام دوره عرفان قربانی رو بگیرم آخر ...

عزیزم شما زیست و شیمیو گفتی قوی هستی

میشه بپرسم از چه منابعی استفاده میکنی و چیکار میکنی که توش قوی ایی چون من برعکس شما زیست و شیمیو ضعف دارم نمیدونمم چیکار کنم

برای کتاب ریاضی می‌خوام کتاب جت خود معین رو بگیرمبرای فیزیک هم میخوام دوره عرفان قربانی رو بگیرم آخر ...

مال معین باشه اوکیه 

ولی برا ریاضی مطمئن نیستم یه کتاب کافی باشه ها

احتمالا طول سال خود معین بهتون میگه منبع دوم چی بگیرید

عرفان قربانی خوبه؟من نمیشناسم

شوخی کردم یعنی بجای ۱۰۰ درصد ۱۰۱ درصد میزنی 

نشر الگو اگه فیزیک رو بفهمی یذره بعد بزنیش حتی استادت خوب نباشه میکشتت بالا

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

برای ریاضی هر درس رو اول مفهومی با معین یاد بگیر بعد همون روز تست آموزشی بزن (نه زمان‌دار) بعد از دو ...

خیلی ممنونم عزیزم 

به نظرت کتاب جت معین کرمی خوبی بگیرم برای تست؟

مال معین باشه اوکیه ولی برا ریاضی مطمئن نیستم یه کتاب کافی باشه هااحتمالا طول سال خود معین بهتون میگ ...

آخه می‌دونی من از ریاضی واقعا میترسم ، از اون طرف میترسم منبع دوم نرسم این چیزا ، تو ذهنم بود یه منبع بگیرم ولی چند بار بزنم 

من فیلم های قربانی رو دیدم به نظرم خیلی خوب به آدم میفهمونه فیزیک رو

جدی یعنی اینقدر نشر الگو خوبه برای فیزیک؟

من قصدم این بود یا خیلی سبز بگیرم یا آی کیو

عزیزم شما زیست و شیمیو گفتی قوی هستیمیشه بپرسم از چه منابعی استفاده میکنی و چیکار میکنی که توش قوی ا ...

من زیستم کلا قویه ، خیلی سریع میفهمم و تو ذهنم میمونه ، برای زیست امسال که یازدهم بودم شروع کردم تستی کار کار تک پایه یازدهم خیلی سبز گرفتم ، خدایی هم خیلی بهم کمک کرد زیست نهایی امسال که خیلی خیلی سخت بود همه داغون داده بودن من 19/5 گرفتم ، الان هم که شروع کردم برای کنکور جامع خیلی سبز گرفتم

برای شیمی هم کلاس ثبت‌نام کردم فراهانی ولی خب از قبل هم قوی بودن زود میفهممش ، کتاب هم هنوز معلوم نیست احتمالا خیلی سبز تک پایه بگیرم

آخه می‌دونی من از ریاضی واقعا میترسم ، از اون طرف میترسم منبع دوم نرسم این چیزا ، تو ذهنم بود یه منب ...

میفهمم چی میگی

منم از شیمی میترسیدم و تونستم فقط یه منبع رو ۸۰ درصدش رو کامل کنم از بقیه هم کم یذره یذره میزدم و واقعا افتضاح شد 

حرفمو پس میگیرم همون جت کرمی رو چندبار بزن ولی از درسی نترس

من از شیمی ترسیدم و نتونستم تصمیم درست بگیرم و یا مثل آدم بخونمش 

اشتباه منو تکرار نکن

الان میفهمم شیمی چه درس شیرینیه 

برای فیزیک نشر الگو فوق العاده اس، یکی از دوستای من فیزیک رو فقط از کتاب درسی میخوند و نشر الگو رو میزد و کنکور فیزیک رو ۱۰۰ زد 

راستی برای شیمی چه کتابی زدی تا الان؟

میفهمم چی میگیمنم از شیمی میترسیدم و تونستم فقط یه منبع رو ۸۰ درصدش رو کامل کنم از بقیه هم کم یذره ی ...

آها مرسییی عزیزم 

خب پس همون نشر الگو میگیرم 

برای شیمی هنوز کتاب نگرفتم تازه سالیانه فراهانی رو ثبت‌نام کردم از هفته دیگه شروع میشه ولی احتمال خیلی سبز تک پایه بگیرم چون معمولا فراهانی از رو اون حل میکنم و جلو می‌ره

تا الان هم برای شیمی یه چندتا فیلم تدریس فراهانی رو که دیدم تست رو از رو خود جزوه‌اش میزدم که تست‌های آزمون آزمایشی و کنکور بود

آها مرسییی عزیزم خب پس همون نشر الگو میگیرم برای شیمی هنوز کتاب نگرفتم تازه سالیانه فراهانی رو ثبت‌ن ...

قربونت

خیلی کار خوبی میکنی فراهانی خیلی خوب درس میده 

خیلی سبز هم برا شیمی عالیه

امیدوارم مزد کل زحمتاتو بگیری و سال بعد همین موقع ها با شادی از کنکور تموم شی❤