تو فامیلام فک میکنن زندگیم فوق العاده ترینه فک میکنن من بهترین شوهر دنیا روکردم و زندگیمو مثال میزنن ومیگن چ شانسی اورده،… ولی زندگیم جهنمه در واقع..حتی ۱ روزم بدون دعوا نمیگذره و تو مرز فروپاشی روانیم .. نمیدونم طلاق بگیرم یا با این ظاهر قشنگ فیک سر کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دختر پسر خاله همسرم دختر و نوه یه آدم سرشناس خیلی اهل دکو پز بود دختر قشنگیم بود و از خود راضی شوهری کرد چشم درآر هم خانوادگی هم ظاهری تهش گولش زد مقدار زیادی طلا و آپارتمان دختر ک باباش خریده بود گرفت هزاران بار انداختش دور مثلا میآوردش خونه باباش ک عصر بزرگترا جمع شن واسطه شن همه چیز اوکی بشه اون همون مسیر با هواپیما بر میگشت کل خونه عوض میکرد ک دیگه بر نگرده چون خودش و خانوادش بخاطر ابرو خودشون دختر میبردن خونش در صورتی ک شوهره خیلی بد بود تهش طلاق گرفت بدترین شکل ممکن زندگیش شد الانم نامزد کرده با یکی ک خودش نمیدونم ولی خانوادش ناراضین و همه جا گفتن دختره خودشو قالب کرده حالا دختره خانوادش خودشونو شاه و دختر شاه میدونن